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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Implications of domestic food practices for the presence of bioactive components in meats with special reference to meat-based functional foodsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Chilled storage characteristics of low-fat, n-3 PUFA-enriched dry fermented sausage reformulated with a healthy oil combination stabilized in a konjac matrixTriki, M. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Rodríguez Salas, L. CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of partial replacement of nitrite with a novel probiotic Lactobacillus plantarum TN8 on color, physico-chemical, texture and microbiological properties of beef sausagesBen Slima, Sirine; Ktari, Naourez; Trabelsi, Imen; Triki, M. CSIC ORCID; Feki-Tounsi, Molka; Moussa, Hafedh; Makni, Iskandar; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Ben Salah, Riadhartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Polysaccharide gels as oil bulking agents: Technological and structural propertiesHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Oxidative stability of meat systems made with W1/O/W2 emulsions prepared with hydroxytyrosol and chia oil as lipid phaseCofrades, Susana CSIC ORCID; Santos-López, J. A.; Freire, María CSIC ORCID; Benedí, Juana; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Emulsiones de aceite en agua como sustitutos de grasa animal para la elaboración de productos cárnicos más saludablesRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
7openAccesscoagulaprodu.pdf.jpg2019Coagulation, thrombogenesis, and insulin resistance markers in increased-cardiovascular-risk subjects consuming improved-fat meat productsCelada, Paloma; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Raposo, Rafaela; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
8openAccessgels-05-00019.pdf.jpg10-abr-2019Chia (Salvia hispanica L.) a promising alternative for conventional and gelled emulsions: technological and lipid structural characteristicsMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther CSIC; Salvador, Marina; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
9openAccessemulsion_gels .pdf.jpgnov-2018Emulsion gels containing n-3 fatty acids and condensed tannins designed as functional fat replacersFreire, María CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCIDartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Quality characteristics of low-salt restructured poultry with microbial transglutaminase and seaweedCofrades, Susana CSIC ORCID; López-López, I.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Triki, M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo