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Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2018
Implications of domestic food practices for the presence of bioactive components in meats with special reference to meat-based functional foods
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2013
Chilled storage characteristics of low-fat, n-3 PUFA-enriched dry fermented sausage reformulated with a healthy oil combination stabilized in a konjac matrix
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Rodríguez Salas, L.
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2017
Effect of partial replacement of nitrite with a novel probiotic Lactobacillus plantarum TN8 on color, physico-chemical, texture and microbiological properties of beef sausages
Ben Slima, Sirine
;
Ktari, Naourez
;
Trabelsi, Imen
;
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Feki-Tounsi, Molka
;
Moussa, Hafedh
;
Makni, Iskandar
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Ben Salah, Riadh
artículo
4
closedAccess
2014
Polysaccharide gels as oil bulking agents: Technological and structural properties
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
2014
Oxidative stability of meat systems made with W1/O/W2 emulsions prepared with hydroxytyrosol and chia oil as lipid phase
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Santos-López, J. A.
;
Freire, María
CSIC
ORCID
;
Benedí, Juana
;
Sánchez-Muniz, F. J.
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
2012
Emulsiones de aceite en agua como sustitutos de grasa animal para la elaboración de productos cárnicos más saludables
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2019
Coagulation, thrombogenesis, and insulin resistance markers in increased-cardiovascular-risk subjects consuming improved-fat meat products
Celada, Paloma
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Delgado-Pando, Gonzalo
CSIC
ORCID
;
Raposo, Rafaela
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Garcimartín, Alba
;
Sánchez-Muniz, F. J.
artículo
8
openAccess
10-abr-2019
Chia (Salvia hispanica L.) a promising alternative for conventional and gelled emulsions: technological and lipid structural characteristics
Muñoz-González, Irene
CSIC
ORCID
;
Merino-Álvarez, Esther
CSIC
;
Salvador, Marina
;
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
nov-2018
Emulsion gels containing n-3 fatty acids and condensed tannins designed as functional fat replacers
Freire, María
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Pérez-Jiménez, Jara
CSIC
ORCID
;
Gómez Estaca, Joaquín
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Bou, Ricard
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
2011
Quality characteristics of low-salt restructured poultry with microbial transglutaminase and seaweed
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
López-López, I.
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1998
Publications
Autor
61
Ruiz-Capillas, Claudia
47
Herrero, Ana M.
38
Cofrades, Susana
23
Pintado, Tatiana
21
Triki, M.
12
Bou, Ricard
11
Carmona, Pedro
11
Delgado-Pando, Gonzalo
11
Sánchez-Muniz, F. J.
9
Freire, María
.
siguiente >
Palabras clave
7
Double emulsion
5
Bioactive compounds
5
Functional foods
5
Hydroxytyrosol
5
Technological properties
4
Encapsulation
4
Frankfurter
4
Frankfurters
4
Lipid oxidation
3
Beef sausage
.
siguiente >
Fecha de Publicación
4
2020
5
2019
9
2018
8
2017
12
2016
11
2015
11
2014
12
2013
10
2012
10
2011
.
siguiente >