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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Taste and mouthfeel properties of red wines proanthocyanidins and their relation to the chemical compositionGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2014Sensory changes during bottle storage of Spanish red wines under different initial oxygen dosesSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2018Understanding microoxygenation: Effect of viable yeasts and sulfur dioxide levels on the sensory properties of a Merlot red wineSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Henschen, Charlie; Cantu, Annegret; Watrelot, Aude A.; Waterhouse, Andrew L.artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Wine Quality perception: a Sensory point of viewSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Peyron, Dominique; Valentin, Dominiquecapítulo de libro
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2014Sensory Attributes of Rioja Red Wines and their relationship with quality perception of consumersGonzález Hernández, Marivel CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominiquepóster de congreso
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2022Relative impact of oenological tannins in model solutions and red wine according to phenolic, antioxidant, and sensory traitsPaissoni, Maria Alessandra; Bitelli, Giovanni; Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID ; Montanini, Carlo; Río Segade, Susana; Rolle, Luca; Giacosa, Simoneartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jul-2014Contribution of low molecular weight phenols to bitter taste and mouthfeel properties in red winesGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo