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1openAccessLWT2022-Aleixandre.pdf.jpg1-may-2022Starch gels enriched with phenolics: Effects on paste properties, structure and digestibilityAleixandre, Andrea; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
2openAccessJ Food Process Preserv - BEAN STARCH AS INGREDIENT FOR GLUTEN-FREE BREAD.pdf.jpg20-may-2010Bean starch as ingredient for gluten-free breadKrupa-Kozak, Urszula; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Sadowska, Jadwiga; Soral-Śmietana, Mariaartículo
3openAccessEuropean Food Research and Technology- 2006-223-333-340.pdf.jpgjul-2006Mixing properties of fibre-enriched wheat bread doughs: A response surface methodology studyRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Santos, Eva; Collar, Concha CSIC ORCIDartículo
4openAccessBeltrãoMartins2022.pdf.jpg4-abr-2022Acorn flour and sourdough: an innovative combination to improve gluten free bread characteristicsBeltrão Martins, Rita; Garzón, Raquel CSIC ORCID ; Peres, José Alcides; Barros, Ana I.R.N.A.; Raymundo, Anabela; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
5openAccessCereal Chemistry-2008-85-59-64.pdf.jpgene-2008Effect of Transglutaminase on Protein Electrophoretic Pattern of Rice, Soybean, and Rice-Soybean BlendsMarco, Cristina; Pérez, Gabriela T.; León, Alberto Edel; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
6openAccessLWT 2010.pdf.jpgene-2010Effect of high pressure processing on wheat dough and bread characteristicsBárcenas, María Eugenia; Altamirano Fortoul, Rossana CSIC ORCID; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
7openAccessFood_Chem_2015_Cornejo.pdf.jpg15-abr-2015Effects of germination on the nutritive value and bioactive compounds of brown rice breadsCornejo, Fabiola; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
8openAccessCarbohydrate Polymers-2018-MtzAlejo.pdf.jpg10-ago-2018Quantifying the surface properties of enzymatically-made porous starchesMartínez-Alejo, Juan Manuel; Benavent Gil, Yaiza; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Carvajal,Teresa; Martínez, Mario M.artículo
9openAccessfnut-08-687712.pdf.jpg30-jun-2021Benefits and Challenges in the Incorporation of Insects in Food ProductsAcosta Estrada, Beatriz A.; Reyes, Alicia; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Rodrigo Aliaga, Dolores CSIC ORCID; Ibarra Herrera, Celeste C.artículo de revisión
10openAccessIJFSTR2019-Calle.pdf.jpg22-may-2019Exploring the functionality of starches from corms and cormels of Xanthosoma sagittifoliumCalle, Jehannara CSIC; Benavent Gil, Yaiza; Garzón, Raquel CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo