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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2017Rapid strategies for the determination of sensory and chemical differences between a wealth of similar winesAlegre, Yohanna; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; García, David CSIC; Razquin, Iosu; Hernández-Orte, Purificación CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2014Sensory Attributes of Rioja Red Wines and their relationship with quality perception of consumersGonzález Hernández, Marivel CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominiquepóster de congreso
3openAccess13-dic-2019Evaluation of glutathione content in white varietiesMartínez García, Juana CSIC; García Vadillo, Sara CSIC; Alti Palacios, Laura CSIC ORCIDartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2013Dynamics of lactic acid bacteria populations in Rioja wines by PCR-DGGE, comparison with culture-dependent methodsGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2022Relative impact of oenological tannins in model solutions and red wine according to phenolic, antioxidant, and sensory traitsPaissoni, Maria Alessandra; Bitelli, Giovanni; Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID ; Montanini, Carlo; Río Segade, Susana; Rolle, Luca; Giacosa, Simoneartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-mar-2014Volatile compounds and sensorial characterisation of red wine aged in cherry, chestnut, false acacia, ash and oak wood barrelsFernández de Simón, Brígida; Martínez García, Juana CSIC; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.artículo
7openAccessGeographical_cultivar.pdf.jpg15-may-2018Geographical and cultivar features differentiate grape microbiota in Northern Italy and Spain vineyardsMezzasalma, Valerio; Sandionigi, Anna; Guzzetti, Lorenzo; Galimberti, Andrea; Grando, M. Stella; Tardáguila, Javier CSIC ORCID; Labra, M.artículo
8openAccessnov-2020Advancement in analytical techniques for the extraction of grape and wine volatile compoundsMarín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ene-2014Polyphenolic compounds as chemical markers of wine ageing in contact with cherry, chestnut, false acacia, ash and oak woodFernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Martínez García, Juana CSIC; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-abr-2016Vine-shoot waste aqueous extract applied as foliar fertilizer to grapevines: Effect on amino acids and fermentative volatile contentSánchez-Gómez, R.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Zalacaín, Amaya; Cabrita, M. J.; Salinas, M. Rosarioartículo