Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (ICVV)
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 67.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
3
4
...
7
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
ago-2017
Rapid strategies for the determination of sensory and chemical differences between a wealth of similar wines
Alegre, Yohanna
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
García, David
CSIC
;
Razquin, Iosu
;
Hernández-Orte, Purificación
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
mar-2014
Sensory Attributes of Rioja Red Wines and their relationship with quality perception of consumers
González Hernández, Marivel
CSIC
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Dizy, Marta
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Valentin, Dominique
póster de congreso
3
openAccess
13-dic-2019
Evaluation of glutathione content in white varieties
Martínez García, Juana
CSIC
;
García Vadillo, Sara
CSIC
;
Alti Palacios, Laura
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
ago-2013
Dynamics of lactic acid bacteria populations in Rioja wines by PCR-DGGE, comparison with culture-dependent methods
González-Arenzana, L.
CSIC
ORCID
;
López Martín, Rosa
CSIC
;
Santamaría, Pilar
CSIC
;
López Alfaro, Isabel
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
jul-2022
Relative impact of oenological tannins in model solutions and red wine according to phenolic, antioxidant, and sensory traits
Paissoni, Maria Alessandra
;
Bitelli, Giovanni
;
Vilanova de la Torre, María del Mar
CSIC
ORCID
;
Montanini, Carlo
;
Río Segade, Susana
;
Rolle, Luca
;
Giacosa, Simone
artículo
6
closedAccess
15-mar-2014
Volatile compounds and sensorial characterisation of red wine aged in cherry, chestnut, false acacia, ash and oak wood barrels
Fernández de Simón, Brígida
;
Martínez García, Juana
CSIC
;
Sanz, Miriam
;
Cadahía, Estrella
;
Esteruelas, Enrique
;
Muñoz, Angel Mª.
artículo
7
openAccess
15-may-2018
Geographical and cultivar features differentiate grape microbiota in Northern Italy and Spain vineyards
Mezzasalma, Valerio
;
Sandionigi, Anna
;
Guzzetti, Lorenzo
;
Galimberti, Andrea
;
Grando, M. Stella
;
Tardáguila, Javier
CSIC
ORCID
;
Labra, M.
artículo
8
openAccess
nov-2020
Advancement in analytical techniques for the extraction of grape and wine volatile compounds
Marín-San Román, Sandra
CSIC
ORCID
;
Rubio Bretón, María Pilar
CSIC
ORCID
;
Pérez-Álvarez, Eva Pilar
CSIC
ORCID
;
Garde-Cerdán, Teresa
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
15-ene-2014
Polyphenolic compounds as chemical markers of wine ageing in contact with cherry, chestnut, false acacia, ash and oak wood
Fernández de Simón, Brígida
;
Sanz, Miriam
;
Cadahía, Estrella
;
Martínez García, Juana
CSIC
;
Esteruelas, Enrique
;
Muñoz, Angel Mª.
artículo
10
closedAccess
15-abr-2016
Vine-shoot waste aqueous extract applied as foliar fertilizer to grapevines: Effect on amino acids and fermentative volatile content
Sánchez-Gómez, R.
;
Garde-Cerdán, Teresa
CSIC
ORCID
;
Zalacaín, Amaya
;
Cabrita, M. J.
;
Salinas, M. Rosario
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1843
Publications
9
Collections
Autor
17
Garde-Cerdán, Teresa
17
González-Arenzana, L.
15
Santamaría, Pilar
13
López Martín, Rosa
13
Sáenz-Navajas, María-Pilar
12
Fernández-Zurbano, Purificación
11
Ferreira, Vicente
11
López Alfaro, Isabel
9
Gutiérrez, Ana Rosa
8
González García, Ramón
.
siguiente >
Palabras clave
7
Grape
7
Sensory analysis
6
Aroma
5
Must
5
Polysaccharides
4
Anthocyanins
4
Astringency
4
Foliar application
4
Lactic acid bacteria
3
Amino acids
.
siguiente >
Fecha de Publicación
18
2020 - 2023
48
2010 - 2019
1
2009 - 2009