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Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2014
Nutritive evaluation of some browse plant species collected from Algerian arid rangelands by chemical analysis and in vitro gas production
Bouazza, L.
;
Boufennara, S.
;
López, Secundino
CSIC
ORCID
;
Bousseboua, H.
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2007
Prediction of sensory characteristics of lamb meat samples by near infrared reflectance spectroscopy
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
Murray, I.
;
Navajas, E. A.
;
Fisher, A. V.
;
Lambe, N. R.
;
Bunger, L.
artículo
3
closedAccess
2013
Effect of polyethylene glycol addition on methane production from some Algerian browse plant species in an in vitro gas system
Boufennara, S.
;
Bouazza, L.
;
López, Secundino
CSIC
ORCID
;
Bousseboua, H.
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
2008
Prediction of chemical composition of sugar beet pulp by near infrared reflectance spectroscopy
Fernández Díez, Begoña
CSIC
;
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
Prieto, Nuria
CSIC
;
Mantecón, Ángel R.
CSIC
ORCID
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
2011
Nutritive value of herbage from mountain hay meadow managed under traditional and intensive harvest systems as affected by nitrogen fertilisation and time of cutting
Bochi-Brum, O.
;
García Navarro, Ricardo
CSIC
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
;
Calleja, Alfredo
CSIC
;
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
López, Secundino
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2006
Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros indicativos de la calidad de la carne de vacuno
Prieto, Nuria
CSIC
tesis doctoral
7
closedAccess
2010
Influence of maturity stage of forage grasses and leguminous on their chemical composition and in vitro dry matter digestibility
Ammar, H.
;
López, Secundino
CSIC
ORCID
;
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2011
Rendimiento productivo y composición química del arbusto forrajero tithonia diversifolia en una zona del Valle del Cauto, Cuba
Verdecia, D. M.
;
Ramírez, J. L.
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
;
Leonard, I.
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
;
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
Santana, A.
;
Herrera, R.S.
;
López, Secundino
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
9
closedAccess
2010
Impact of PEG 6000 on in vitro gas production kinetics of some Mediterranean shrubs in sheep
Ammar, H.
;
Salem, A. Z. M.
;
López, Secundino
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2005
How can NIRS method be used to predict in situ crude protein and neutral detergent fibre degradation in herbage?
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
Calleja, Alfredo
CSIC
;
Peláez, Rodrigo
;
Mantecón, Ángel R.
CSIC
ORCID
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
2564
Publications
10
Collections
Autor
18
López, Secundino
11
Andrés, Sonia
9
Bodas, Raúl
8
Giráldez, Francisco Javier
6
Bouazza, L.
6
Boufennara, S.
5
Calleja, Alfredo
5
Mantecón, Ángel R.
4
Ammar, H.
4
Bousseboua, H.
.
siguiente >
Palabras clave
6
In vitro digestibility
5
Composición química
5
Composition chimique
5
Gas production
5
Nutritive value
4
Digestibility
3
Forage
3
NIRS
3
Plantes
3
Rumen
.
siguiente >
Fecha de Publicación
17
2010 - 2020
8
2005 - 2009