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Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2012
Emulsiones de aceite en agua como sustitutos de grasa animal para la elaboración de productos cárnicos más saludables
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2015
Optimization of prebiotic sausage formulation: Effect of using β-glucan and resistant starch by D-optimal mixture design approach
Amini Sarteshnizi, R.
;
Hosseini, Hedayat
;
Bondarianzadeh, D.
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Khaksar, R.
artículo
3
closedAccess
2012
Konjac gel as pork backfat replacer in dry fermented sausages: Processing and quality characteristics
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Rodríguez Salas, L.
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
2013
Design of healthier foods and beverages containing whole algae
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Serdaroglu, M.
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
capítulo de libro
5
closedAccess
2018
Effects of probiotic strains, Lactobacillus plantarum TN8 and Pediococcus acidilactici, on microbiological and physico-chemical characteristics of beef sausages
Ben Slima, Sirine
;
Ktari, Naourez
;
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Trabelsi, Imen
;
Abdeslam, Asehraou
;
Moussa, Hafedh
;
Makni, Iskandar
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Ben Salah, Riadh
artículo
6
openAccess
2018
Utilización de emulsiones gelificadas en la elabaroción de productos cárnicos tipo pate más saludables
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Freire, María
CSIC
ORCID
;
Gómez Estaca, Joaquín
CSIC
ORCID
;
Bernal, Tamara
;
Saiz, Arancha
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
póster de congreso
7
openAccess
2016
Productos cárnicos funcionales: Oportunidades y desarrollo
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
2014
Influence of high pressure and heating treatments on physical parameters of water-in-oil-in-water emulsions
Bou, Ricard
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
2010
Healthier lipid combination as functional ingredient influencing sensory and technological properties of low-fat frankfurters
Delgado-Pando, Gonzalo
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
5-nov-2016
Infrared spectroscopy used to determine effects of chia and olive oil incorporation strategies on lipid structure of reduced-fat frankfurters
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
3159
Publications
9
Collections
Autor
75
Ruiz-Capillas, Claudia
58
Herrero, Ana M.
47
Cofrades, Susana
25
Pintado, Tatiana
21
Triki, M.
16
Carmona, Pedro
13
Bou, Ricard
13
Delgado-Pando, Gonzalo
13
Sánchez-Muniz, F. J.
12
Freire, María
.
siguiente >
Palabras clave
7
Double emulsion
5
Bioactive compounds
5
Functional foods
5
Hydroxytyrosol
5
Technological properties
4
Encapsulation
4
Frankfurter
4
Frankfurters
4
Lipid oxidation
3
Beef sausage
.
siguiente >
Fecha de Publicación
5
2020 - 2021
117
2010 - 2019
1
2008 - 2009