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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Emulsiones de aceite en agua como sustitutos de grasa animal para la elaboración de productos cárnicos más saludablesRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Optimization of prebiotic sausage formulation: Effect of using β-glucan and resistant starch by D-optimal mixture design approachAmini Sarteshnizi, R.; Hosseini, Hedayat; Bondarianzadeh, D.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Khaksar, R.artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Konjac gel as pork backfat replacer in dry fermented sausages: Processing and quality characteristicsRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Triki, M. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Rodríguez Salas, L. CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Design of healthier foods and beverages containing whole algaeCofrades, Susana CSIC ORCID; Serdaroglu, M.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcapítulo de libro
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effects of probiotic strains, Lactobacillus plantarum TN8 and Pediococcus acidilactici, on microbiological and physico-chemical characteristics of beef sausagesBen Slima, Sirine; Ktari, Naourez; Triki, M. CSIC ORCID; Trabelsi, Imen; Abdeslam, Asehraou; Moussa, Hafedh; Makni, Iskandar; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Ben Salah, Riadhartículo
6openAccess2018Utilización de emulsiones gelificadas en la elabaroción de productos cárnicos tipo pate más saludablesCofrades, Susana CSIC ORCID; Freire, María CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Bernal, Tamara; Saiz, Arancha CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDpóster de congreso
7openAccessproductdevelop.pdf.jpg2016Productos cárnicos funcionales: Oportunidades y desarrolloJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Influence of high pressure and heating treatments on physical parameters of water-in-oil-in-water emulsionsBou, Ricard CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
9openAccesshealthierpost.pdf.jpg2010Healthier lipid combination as functional ingredient influencing sensory and technological properties of low-fat frankfurtersDelgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2016Infrared spectroscopy used to determine effects of chia and olive oil incorporation strategies on lipid structure of reduced-fat frankfurtersHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo