Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 16.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2015
Aplication of Vibrational Spectroscopy to Elucidate Protein Conformational Changes Promoted by Thermal Treatment in Muscle-Based Food
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
capítulo de libro
2
closedAccess
2014
Polysaccharide gels as oil bulking agents: Technological and structural properties
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2015
Oil-in-water emulsion gels stabilized with chia (Salvia hispanica L.) and cold gelling agents: Technological and infrared spectroscopic characterization
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
2011
Olive oil-in-water emulsions stabilized with caseinate: elucidation of protein-lipid interactions by infrared spectroscopy
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
5-nov-2016
Infrared spectroscopy used to determine effects of chia and olive oil incorporation strategies on lipid structure of reduced-fat frankfurters
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
17-mar-2015
Effects of emulsion gels containing bioactive compounds on sensorial, technological, and structural properties of frankfurters
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2013
Oil bulking agents based on polysaccharide gels in meat batters: A Raman spectroscopic study
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
2014
Raman spectroscopic study of structural changes upon chilling storage of frankfurters containing olive oil bulking agents as fat replacers
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
artículo
9
closedAccess
2010
Applications of vibrational spectroscopy to study protein structural changes in muscle and meat butter systems
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
capítulo de libro
10
closedAccess
2011
Infrared study of structural characteristics of frankfurters formulated with olive oil-in-water emulsions stabilized with casein as pork backfat replacer
Carmona, Pedro
CSIC
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
3159
Publications
9
Collections
Autor
16
Herrero, Ana M.
16
Ruiz-Capillas, Claudia
8
Pintado, Tatiana
1
Navarro, Cristina
1
Triki, M.
Palabras clave
3
Texture
2
Frankfurter
2
Lipid structure
2
Raman spectroscopy
2
Soy protein isolate
2
Structure
1
Alginate
1
ATR-FTIR
1
Chia
1
Chia flour
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2018
1
2016
3
2015
2
2014
4
2013
1
2012
3
2011
1
2010