margaritatejadayabar.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Tejada Yábar, Margarita
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Departamento de Productos (DPRD)
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Grupo de Calidad y Seguridad de Productos de Pesca y Acuicultura (QUALIFISH)
 
Email
N/A
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Fecha de Publicación:  [2000 TO 2025]

Resultados 1-20 de 41.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Addition of sardine to hake minces and subsequent effect on dimethylamine and formaldehyde formationTejada Yábar, Margarita CSIC ; Fouad Mohamed, Gamal; Huidobro, Almudenaartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Adenosine triphosphate and derivatives as freshness indicators of gilthead sea bream (Sparus aurata)Huidobro, Almudena; Pastor, Ana; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Allergenic properties and cuticle microstructure of Anisakis simplex L3 after freezing and pepsin digestionRodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Heras, Cristina de las CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Anisakis antigens detected in fish muscle infested with Anisakis simplex L3Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Heras, Cristina de las CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
5openAccess2021Anisakis simplex (s.l.) resistance to the action of gastric enzymes depends upon previous treatments applied to infected fish mince and affects antigen releaseSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Carballeda-Sangiao, Noelia CSIC ORCID; Rodríguez, Santiago CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; Cobacho Arcos, Susana CSIC; González Muñoz, Miguel; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis simplex allergens remain active after conventional or microwave heating and pepsin treatments of chilled and frozen L3 larvaeVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis simplex antigens in fresh and frozen-thawed muscle of anchovies in vinegarSolas, M. Teresa; García, M. Luisa; Heras, Cristina de las CSIC; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009"Anisakis": efecto de los tratamientos dados al pescado en las larvas y en sus alérgenosTejada Yábar, Margarita CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis: efecto de los tratamientos dados al pescado en las larvas y en sus alérgenosTejada Yábar, Margarita CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Antigenicity and viability of anisakis larvae infesting hake heated at different time-temperature conditionsVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antigenicity of Anisakis simplex s.s. L3 in parasitized fish after heating conditions used in the canning processingTejada Yábar, Margarita CSIC ; Olivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Fernández, Agustín F. CSIC ORCID; Mendizábal, Angel; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguelartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in the quality indices during ice storage of farmed Senegalese sole (Solea senegalensis)Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Heras, Cristina de las CSIC; Kent, Michaelartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Comparison of gilthead sea bream (Sparus aurata) and hake (Merluccius merluccius) muscle proteins during iced and frozen storageTejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Fouad Mohamed, Gamalartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Determination of the quality of frozen hake using its microwave dielectric propertiesKent, Michael; Knöchel, Reinhard; Daschner, Frank; Schimmer, Ove; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Nunes, Leonor; Batista, Irineu; Martins, Andreiaartículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Does the intensity of anisakis infection affect the quality of hake muscleTejada Yábar, Margarita CSIC ; Karl, Horst; Heras, Cristina de las CSIC; Vidaček, Sanja; Solas, M. Teresa; García, M. Luisaartículo
16openAccessefectosurimi.pdf.jpg2013Efecto de la separación mecánica del músculo en la retención y viabilidad de las larvas de Anisakis durante el proceso de obtención de surimiOlivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
17openAccessEfectoDeLavadosSucesivos.pdf.jpg2014Efecto de lavados sucesivos de músculo infestado en la extracción y detección de alérgenos de AnisakisOlivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of frozen storage of hake, sardine and mixed minces on natural actomyosin extracted in salt solutionsTejada Yábar, Margarita CSIC ; Fouad Mohamed, Gamal; Huidobro, Almudena; García, M. Luisaartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of high hydrostatic pressure on mortality and allergenicity of Anisakis simplex L3 and on muscle properties of infested hakeVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Essay of different extraction procedures in capelin fish meal for biogenic amine determination by HPLCRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Triki, Mehdi; Heras, Cristina de las CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Pálmadóttir, Heiða; Porvaldsdóttir, Rósa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo