Firma en Digital.CSIC (*)
Préstamo, Guadalupe
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Departamento de Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS)
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Producción de ingredientes bioactivos a partir de legumbres y otros granos de interés (PROINLEG)
 
Email
N/A
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Tipología:  artículo
Fecha de Publicación:  1912 - 1999

Resultados 1-13 de 13.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Actinidin in kiwifruit cultivarsPréstamo, Guadalupe CSIC artículo
2openAccesscellularinduction.pdf.jpg1996Cellular characterization of key developmental stages for pollen embryogenesis inductionGonzález-Melendi, Pablo; Testillano, Pilar S. CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Fadón, Begoña; Risueño, María Carmen CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Drip loss, peroxidase and sensory changes in kiwi fruit slices during frozen storageFuster Monescillo, Carmen; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
4openAccessdinamictarget.pdf.jpg1996Dynamics of ribosome biogenesis during the pollen developmental program by in situ localization of nucleolar targetsTestillano, Pilar S. CSIC ORCID ; González-Melendi, Pablo; Ahmadian, Paricherer; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Mena, C. G.; Risueño, María Carmen CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of high pressure on the reduction of microbial populations in vegetablesArroyo, G.; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effects of blanching and freezing on the structure of carrots cells and their implications for food processingPréstamo, Guadalupe CSIC ; Fuster Monescillo, Carmen; Risueño, María Carmen CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998High hydrostatic pressure effects on vegetable structurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Arroyo, G.artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999High pressure response of fruit jams contaminated with Listeria monocytogenesPréstamo, Guadalupe CSIC ; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Fonberg-Broczek, M.; Arroyo, G.artículo
9openAccessperokiwi.pdf.jpg1989Peroxidase of KiwifruitPréstamo, Guadalupe CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Protective effect of ascorbic acid against the browning developed in apple fruit treated with high hydrostatic pressurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Arroyo, G.artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Response to high-pressure, low-temperature treatment in vegetables: Determination of survival rates of microbial populations using flow cytometry and detection of peroxidase activity using confocal microscopyArroyo, G.; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
12openAccessultrasgrains.pdf.jpg1999Ultrastructural distribution of a MAP kinase and transcripts in quiescent and cycling plant cells and pollen grainsPréstamo, Guadalupe CSIC ; Testillano, Pilar S. CSIC ORCID ; Vicente, Óscar CSIC ORCID; González-Melendi, Pablo; Coronado, María José CSIC ORCID; Wilson, Cathal; Heberle-Bors, Erwin; Risueño, María Carmen CSIC artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1980Variation of cherimoya (Annona cherimola) texture during storage, as determined with an Instron food testing instrumentFúter, C.; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo