1530873533912.jfif picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Pintado, Tatiana
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Especialización
Tecnología de Alimentos. Tecnologías sostenibles para la conservación de alimentos: Almacenamiento hiperbárico
 
Email
tatianap@ictan.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
Otros - ResearchGate
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  Herrero, Ana M.
Autor:  Pintado, Tatiana

Resultados 1-20 de 28.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessshhitakefranfu.pdf.jpg2022Aplicación de un extracto de tallo de Shiitake (Lentinula edodes) como potenciador del sabor en salchichas frankfurt más saludables y sosteniblesSelani, Miriam M.; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
2openAccessGRASSO 2021.pdf.jpg2021Characterisation of muffins with upcycled sunflower flourGrasso, Simona; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
3openAccessgels-05-00019.pdf.jpg10-abr-2019Chia (Salvia hispanica L.) a promising alternative for conventional and gelled emulsions: technological and lipid structural characteristicsMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther CSIC; Salvador, Marina; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chia and oat emulsion gels as new animal fat replacers and healthy bioactive sources in fresh sausage formulationPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Cricket (Acheta domesticus) flour as meat replacer in frankfurters: Nutritional, technological, structural, and sensory characteristicsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Matta Pires Cruz, Thiago da; Costa Alves da Silva, Mauricioartículo
6openAccessDry-fermented sausages inoculated with Enterococcus faecium CECT 410 as free cells or in alginate beads.pdf.jpg2021Dry-fermented sausages inoculated with Enterococcus faecium CECT 410 as free cells or in alginate beadsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID artículo
7openAccessefectfranfu.pdf.jpg2022Efecto en la composición y aceptación sensorial de salchichas frankfurt elaboradas con agentes de carga de aceite de oliva estabilizados con inula o dextrinaPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Selani, Miriam M.; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
8openAccessEffAddStorage.pdf.jpg2017Effect of added grape seed and skin on chicken thigh patties during chilled storageNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICartículo
9openAccesseffectorigin.pdf.jpg2019Effect of different strategies of Lactobacillus plantarum incorporation in chorizo sausagesPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ragagnin de Menezes, C.; Fries, Leadir Lucy Martinsartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Effect of encapsulated Lactobacillus plantarum as probiotic on dry‐sausages during chilled storagePasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of polyphenols dietary grape by-products on chicken pattiesNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Casamassima, Donato; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-mar-2015Effects of emulsion gels containing bioactive compounds on sensorial, technological, and structural properties of frankfurtersPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Triki, M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Elucidation of lipid structural characteristics of chia oil emulsion gels by Raman spectroscopy and their relationship with technological propertiesHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Emulsion gels as potential fat replacers delivering β-glucan and healthy lipid content for food applicationsPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
15openAccessimpactgel.pdf.jpg2020Impact of culinary procedures on nutritional and technological properties of reduced-fat longanizas formulated with chia (Salvia hispanica L.) or oat (Avena sativa L.) emulsion gelPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Influence of emulsified olive oil stabilizing system used for pork backfat replacement in frankfurtersJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
17openAccessInfrared spectroscopic analysis.pdf.jpg2011Infrared spectroscopic analysis of structural features and interactions in olive oil-in-water emulsions stabilized with soy proteinHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2016Infrared spectroscopy used to determine effects of chia and olive oil incorporation strategies on lipid structure of reduced-fat frankfurtersHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Infrared study of structural characteristics of frankfurters formulated with olive oil-in-water emulsions stabilized with casein as pork backfat replacerCarmona, Pedro CSIC; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
20openAccessLipid and protein.pdf.jpg2012Lipid and protein structure analysis of frankfurters formulated with olive oil-in-water emulsion as animal fat replacerHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo