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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2019 | Almacenamiento hiperbárico de hamburguesas de cerdo como nuevo método de preservación microbiana | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Almacenamiento hiperbárico de hamburguesas de cerdo como nuevo método de preservación microbiana | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Antimicrobial and antioxidant effects of combined high pressure processing and sage in beef burgers during prolonged chilled storage | Mizi, L.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Zaidi, F.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2021 | Aplicación de agentes de carga de aceite de oliva para desarrollar salchichas Frankfurt saludables y sostenibles | Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2020 | Aplicación de emulsiones gelificadas como vehículo de compuestos fenólicos en salchichas frankfurt | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Aplicación de un extracto de tallo de Shiitake (Lentinula edodes) como potenciador del sabor en salchichas frankfurt más saludables y sostenibles | Selani, Miriam M.; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Assessment of a healthy oil combination structured in ethyl cellulose and beeswax oleogels as animal fat replacers in low-fat, PUFA-enriched pork burgers | Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Biogenic amine formation in refrigerated fresh sausage "chorizo" keeps in modified atmosphere | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Characterisation of muffins with upcycled sunflower flour | Grasso, Simona; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 10-abr-2019 | Chia (Salvia hispanica L.) a promising alternative for conventional and gelled emulsions: technological and lipid structural characteristics | Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther CSIC; Salvador, Marina; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Chia and oat emulsion gels as new animal fat replacers and healthy bioactive sources in fresh sausage formulation | Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2022 | Ciencia en tu mesa: ¿sabes lo que comes? | Zapatera, Belén CSIC ORCID ; Pintado, Tatiana CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
openAccess | | 2021 | Clean label alternatives in meat products | Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Ekonomou, Sotirios I.; Stratakos, Alexandros C.; Pintado, Tatiana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2023 | Cricket (Acheta domesticus) flour as meat replacer in frankfurters: Nutritional, technological, structural, and sensory characteristics | Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Matta Pires Cruz, Thiago da; Costa Alves da Silva, Mauricio | artículo |
openAccess | | 2021 | Desarrollo de lípidos estructurados y su aplicación en procesos de reformulación de productos cárnicos más saludables | Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2017 | Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionales | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Freire, María CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2021 | Dry-fermented sausages inoculated with Enterococcus faecium CECT 410 as free cells or in alginate beads | Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Efecto en la composición y aceptación sensorial de salchichas frankfurt elaboradas con agentes de carga de aceite de oliva estabilizados con inula o dextrina | Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Selani, Miriam M.; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Effect of added grape seed and skin on chicken thigh patties during chilled storage | Nardoia, Maria; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 2019 | Effect of different strategies of Lactobacillus plantarum incorporation in chorizo sausages | Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ragagnin de Menezes, C.; Fries, Leadir Lucy Martins | artículo |