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openAccessabstracalmaceburguer.pdf.jpg2019Almacenamiento hiperbárico de hamburguesas de cerdo como nuevo método de preservación microbianaPérez-Mateos, Miriam ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessantimicrobiastorag.pdf.jpg2019Antimicrobial and antioxidant effects of combined high pressure processing and sage in beef burgers during prolonged chilled storageMizi, L.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Zaidi, F.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessAPLICACIÓN DE EMULSIONES GELIFICADAS COMO VEHÍCULO DE COMPUESTOS FENÓLICOS EN SALCHICHAS FRANKFURT.pdf.jpg2020Aplicación de emulsiones gelificadas como vehículo de compuestos fenólicos en salchichas frankfurtRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessassesmeburgue.pdf.jpg2017Assessment of a healthy oil combination structured in ethyl cellulose and beeswax oleogels as animal fat replacers in low-fat, PUFA-enriched pork burgersGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Biogenic amine formation in refrigerated fresh sausage "chorizo" keeps in modified atmosphereRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessChia_Muñoz_Art2019.pdf.jpg10-Apr-2019Chia (Salvia hispanica L.) a promising alternative for conventional and gelled emulsions: technological and lipid structural characteristicsMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther; Salvador, Marina; Pintado, T. CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chia and oat emulsion gels as new animal fat replacers and healthy bioactive sources in fresh sausage formulationPintado, T. CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDartículo
openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Freire, María; Pintado, T. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Dry-fermented sausages inoculated with Enterococcus faecium CECT 410 as free cells or in alginate beadsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID artículo
openAccessEffAddStorage.pdf.jpg2017Effect of added grape seed and skin on chicken thigh patties during chilled storageNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICartículo
openAccesseffectorigin.pdf.jpg2019Effect of different strategies of Lactobacillus plantarum incorporation in chorizo sausagesPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Ragagnin de Menezes, C.; Fries, Leadir Lucy Martinsartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Effect of encapsulated Lactobacillus plantarum as probiotic on dry‐sausages during chilled storagePasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of polyphenols dietary grape by-products on chicken pattiesNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Casamassima, Donato; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Mar-2015Effects of emulsion gels containing bioactive compounds on sensorial, technological, and structural properties of frankfurtersPintado, T. CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Triki, M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Elucidation of lipid structural characteristics of chia oil emulsion gels by Raman spectroscopy and their relationship with technological propertiesHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Emulsion gels as potential fat replacers delivering β-glucan and healthy lipid content for food applicationsPintado, T. CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Estrategias de incorporación de chía (Salvia hispanica L.) en salchichas con contenido reducido de grasaPintado, T. CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessestrategchori.pdf.jpg2019Estrategias de incorporación de probióticos (L. plantarum) en chorizoRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Pasqualin Cavalheiro, C.; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Estrategias de reformulación de productos cárnicos más saludables basadas en la incorporación de emulsiones gelificadas en frío estabilizadas con chía (salvia hispanica, l.) o avena (avena sativa, l.)Pintado, T. CSIC ORCID tesis doctoral
openAccessevaluhambur.pdf.jpg2019Evaluación del empleo de oleogeles de cera de abeja y etilcelulosa como vehículo de ácidos grasos omega-3 en la elaboración de hamburguesaPintado, T. CSIC ORCID ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Benítez, I.; Castillo, N.; Cofrades, Susana CSIC ORCIDcomunicación de congreso