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Firma en Digital.CSIC (*)
Medina, Isabel
 
Otras firmas
Medina Méndez, M. Isabel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Investigaciones Marinas (IIM)
 
Categoría Profesional
Profesora de investigación
 
Especialización
Coordinadora Nacional del Área de Ciencia y Tecnología de los Alimentos del CSIC
 
Email
medina@iim.csic.es
 
 
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Refined By:
Fulltext:  With Fulltext
Autor:  Aubourg, Santiago P.
Autor:  Trigo, Marcos

Resultados 1-9 de 9.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccess07798.pdf.jpg2009Comparative Lipid Composition Study in Farmed and Wild Blackspot Seabream (Pagellus bogaraveo)Álvarez, Victoria; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Lois, Salomé CSIC; Fernández, D.; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
2openAccessComparative_study_bioactive_OA_2022.pdf.jpg2022Comparative Study of Bioactive Lipid Extraction from Squid (Doryteuthis gahi) by-Products by Green SolventsAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Trigo, Marcos CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Lois, Salomé CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
3openAccessEvolution_lipid_damage_OA_2022.pdf.jpg2022Evolution of lipid damage and volatile amine content in Patagonian squid (Doryteuthis gahi) by-products during frozen storageAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Trigo, Marcos CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Lois, Salomé CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
4openAccessNutritional_healthy_OA_2021.pdf.jpg2021Nutritional and healthy value of chemical constituents obtained from Patagonian squid (Doryteuthis gahi) by-products captured at different seasonsAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Prego, R. CSIC ORCID ; Cobelo-García, A. CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
5openAccessObtencion_lipidos_alto_2021.pdf.jpg2021Obtención de lípidos de alto valor nutricional a partir de productos de desecho resultantes de la comercialización de chipirón (loligo gahi)Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Trigo, Marcos CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Lois, Salomé CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
6openAccessOptimisation_healthy_OA_2021.pdf.jpg2021Optimisation of healthy-lipid content and oxidative stability during oil extraction from squid (Illex argentinus) viscera by green processingRodríguez, Alicia; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
7openAccessOptimisation_low_toxicity_OA_2023.pdf.jpg2023Optimisation of Low-Toxicity Solvent Employment for Total Lipid and Tocopherol Compound Extraction from Patagonian Squid By-ProductsRodríguez, Alicia; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
8embargoedAccessOptimised_extraction_2023.pdf.jpg2023Optimised extraction of phospholipids and omega-3 fatty acids from Patagonian squid waste with low-toxicity solventsRodríguez, Alicia; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
9openAccessfoods-12-02649-v2.pdf.jpg9-jul-2023Yield Enhancement of Valuable Lipid Compounds from Squid (Doryteuthis gahi) Waste by Ethanol/Acetone ExtractionAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Rodríguez, Alicia; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo