Firma en Digital.CSIC (*)
Montero García, Pilar
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Productos. Grupo: Desarrollo, Valorización e Innovación de Productos de la Pesca (INNOVAPESCA)
 
Categoría Profesional
Profesora de investigación del CSIC
 
Especialización
Desarrollo, Valorización e Innovación de Productos de la Pesca
 
Email
mpmontero@ictan.csic.es
 
ORCID
 
Perfil en Google Scholar
 

Refined By:
Palabras Clave:  Chitosan

Resultados 1-6 de 6.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antimicrobial and rheological properties of chitosan as affected by extracting conditions and humidity exposureArancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Fernández-García, Marta CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
2openAccessLima et al 2021 polymers-13-03331-v2 Chitosan nanoparticles in food emulsions.pdf.jpg2021Characterization, bioactivity and application of chitosan-based nanoparticles in a food emulsion modelOliveira Lima, Karina; Barreto Pinilla, Cristian Mauricio; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Prentice, Carlosartículo
3openAccessChitopatti.pdf.jpg2005A chitosan–gelatin blend as a coating for fish pattiesLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Development of active films of chitosan isolated by mild extraction with added protein concentrate from shrimp wasteArancibia, Mirari CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
5openAccessEffectpressur.pdf.jpg2005Effect of chitosan and microbial transglutaminase on the gel forming ability of horse mackerel (Trachurus spp.) muscle under high pressureGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
6openAccesssalmoncarpa.pdf.jpg2018The effect of the combined use of high pressure treatment and antimicrobial edible film on the quality of salmon carpaccioGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC ORCID; López de Lacey, Ana M. CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo