Firma en Digital.CSIC (*)
Montero García, Pilar
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Productos. Grupo: Desarrollo, Valorización e Innovación de Productos de la Pesca (INNOVAPESCA)
 
Categoría Profesional
Profesora de investigación del CSIC
 
Especialización
Desarrollo, Valorización e Innovación de Productos de la Pesca
 
Email
mpmontero@ictan.csic.es
 
ORCID
 
Perfil en Google Scholar
 

Refined By:
Palabras Clave:  Antimicrobial

Resultados 1-9 de 9.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessLiposomes-polylysine.pdf.jpg2016A novel functional wrapping design by complexation of ε-polylysine with liposomes entrapping bioactive peptidesAlemán, Ailén CSIC ORCID; Mastrogiacomo, Ireta; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Ferrari, Begoña CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antimicrobial and antioxidant chitosan solutions enriched with active shrimp (Litopenaeus vannamei) waste materialsArancibia, Mirari CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antimicrobial and rheological properties of chitosan as affected by extracting conditions and humidity exposureArancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Fernández-García, Marta CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antioxidant, ACE-inhibitory, and antimicrobial activities of peptide fractions obtained from dried giant squid tunicsMosquera, Mauricio CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
5openAccesscoatingpackag.pdf.jpg2016Comparative study between film and coating packaging based on shrimp concentrate obtained from marine industrial waste for fish sausage preservationAlemán, Ailén CSIC ORCID; González, Federico; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
6openAccessdevelopmentbiocompsite.pdf.jpg2018Development of active biocomposites using a shrimp cooking effluentAlemán, Ailén CSIC ORCID; González, Federico; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Development of active films of chitosan isolated by mild extraction with added protein concentrate from shrimp wasteArancibia, Mirari CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
8openAccessMucoadhesive_biopolymer-NPs-CSIC.pdf.jpg2021Enhancement of oral bioavailability of natural compounds and probiotics by mucoadhesive tailored biopolymer-based nanoparticles: A reviewGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Release of cinnamon essential oil from polysaccharide bilayer films and its use for microbial growth inhibition in chilled shrimpsArancibia, Mirari CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo