Firma en Digital.CSIC (*)
Mateos, Raquel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Metabolismo y Nutrición (DMN). Grupo: Metabolismo y Bioactividad de Fitoquímicos (BIOCELL)
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Nutrition in the prevention and treatment of diseases. Bioavailability, bioactivity and physiological effects of foods and food constituents to improve quality of life.
 
Email
raquel.mateos@ictan.csic.es
 
 
 
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Refined By:
Tipología:  artículo
Palabras Clave:  Green coffee
Fecha de Publicación:  [2010 TO 2019]

Resultados 1-5 de 5.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Green coffee hydroxycinnamic acids but not caffeine protect human HepG2 cells against oxidative stressBaeza, Gema CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
2openAccessmodersubjec.pdf.jpg2019Moderate consumption of a soluble green/roasted coffee rich in caffeoylquinic acids reduces cardiovascular risk markers: results from a randomized, cross-over, controlled trial in healthy and hypercholesterolemic subjectsMartínez López, Sara CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Pharmacokinetics of caffeine and its metabolites in plasma and urine after consuming a soluble green/roasted coffee blend by healthy subjectsMartínez López, Sara CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Baeza, Gema CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
4openAccessMATERIALES313833[1].pdf.jpg2010Posibles beneficios del consumo de café verde en saludBravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Gómez Juaristi, Miren CSIC; Martínez López, Sara CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
5openAccesstnfacid.pdf.jpg2019TNF-α-induced oxidative stress and endothelial dysfunction in EA.hy926 cells is prevented by mate and green coffee extracts, 5-caffeoylquinic acid and its microbial metabolite, dihydrocaffeic acidWang, Shenli CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo