Damaso_Hornero-Mendez.png picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Hornero-Méndez, Dámaso
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de los Alimentos
 
Categoría Profesional
Investigador A3
 
Especialización
Food Science & Technology
 
Email
hornero@ig.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Fecha de Publicación:  [2000 TO 2088]
Palabras Clave:  Paprika

Resultados 1-7 de 7.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccess8-ago-2000Carotenoid Biosynthesis Changes in Five Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivars during Ripening. Cultivar Selection for BreedingHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gómez-Ladrón de Guevara, Ricardo; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
2closedAccess31-ago-2002Characterization of Carotenoid High-Producing Capsicum annuum Cultivars Selected for Paprika ProductionHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Costa García, Joaquín; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
3closedAccessnov-2010Physicochemical and microbiological characterization of the dehydration processing of red pepper fruits for paprika productionGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Aranda, Emilio; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
4closedAccess27-jul-2001Rapid Spectrophotometric Determination of Red and Yellow Isochromic Carotenoid Fractions in Paprika and Red Pepper OleoresinsHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
5closedAccess23-nov-2006A Rapid Spectrophotometric Method for the Determination of Peroxide Value in Food Lipids with High Carotenoid ContentHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
6closedAccess5-may-2009Stability of Paprika without Supplementary Antioxidants during Storage under Industrial Controlled ConditionsPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
7closedAccess19-abr-2000Xanthophyll Esterification Accompanying Carotenoid Overaccumulation in Chromoplast of Capsicum annuum Ripening Fruits Is a Constitutive Process and Useful for Ripeness IndexHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo