English
español
Navegación por Autor Robredo, Sergio
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2017 | Aumento en compuestos saludables en soja amarilla y falsa "soja verde" (judía mungo) mediante fermentación láctica | Landete, José María CSIC ORCID; Hernández, M. Teresa CSIC ; Robredo, Sergio CSIC; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | nov-2012 | Bioactive phenolic compounds of Soybean (Glycine max cv. Merit): Modifications by different microbiological fermentations | Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Hernández, M. Teresa CSIC ; Robredo, Sergio CSIC; Lamparski, G.; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2008 | Bioactives phenolic compounds of soybean (Glycine max cv. Merit). Modification by fermentation with different inoculum | Hernández, M. Teresa CSIC ; Robredo, Sergio CSIC; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2015 | Effect of soaking and fermentation on content of phenolic compounds of soybean (Glycine max cv. Merit) and mung beans (Vigna radiata [L] Wilczek) | Landete, José María CSIC ORCID; Hernández, M. Teresa CSIC ; Robredo, Sergio CSIC; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2016 | ¿Existe engaño en el etiquetado de la "soja verde"? | Landete, José María CSIC ORCID; Hernández, M. Teresa CSIC ; Robredo, Sergio CSIC; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Improving enantiomeric resolutions by avoiding peak distortion effects in on-line coupled liquid chromatography to gas chromatography | Martínez, Rosa M. CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID; Robredo, Sergio CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | Influencia del periodo de maduración en el contenido en procianidinas de las semillas de uva c.v. Tempranillo | Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Robredo, Sergio CSIC | comunicación de congreso |