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Navegación por Autor Ruiz-Capillas, Claudia

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Seed wastes and by-products: reformulation of meat productsPasqualin Cavalheiro, C.; Silva, Mauricio Costa Alves da; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccesssensordevelop.pdf.jpg2021Sensory analysis and consumer research in new meat products developmentRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCIDartículo
openAccesssensorydeve.pdf.jpg2021Sensory analysis and consumer research in new product developmentRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Sensory and biochemical aspects of quality of whole bigeye tuna (Thunnus obesus) during bulk storage in controlled atmospheresRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Shelf-life of n-3 PUFA enriched frankfurters formulated with a konjac-based oil bulking agentSalcedo Sandoval, L. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Triki, M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccesssj-pdf-1-fst-10.1177_1082013220980586.pdf.jpg2021sj-pdf-1-fst-10.1177_1082013220980586 - Supplemental material for Inulin gelled emulsion as a fat replacer and fiber carrier in healthier Bologna sausageSouza Paglarini, Camila de; Vidal, Vitor A. S.; Midori Ozaki, Maristela; Badan Ribeiro, Ana P.; Bernardinelli, Oigres D.; Ferreira Ignácio Câmara, Ana Karoline; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Sabadini, Edvaldo; Rodrigues Pollonio, Marise Aparecidadataset
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020¿Son saludables la carne y los productos cárnicos?Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Storage stability of low-fat sodium reduced fresh merguez sausage prepared with olive oil in konjac gel matrixTriki, M. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Strategies for incorporation of chia (Salvia hispanica L.) in frankfurters as a health-promoting ingredientPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
openAccessstructuroil.pdf.jpg2021Structural and technological approach to reveal the role of the lipid phase in the formation of soy emulsion gels with chia oilHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
openAccessmexican_green_sausage_Ramirez.pdf.jpgjun-2015Studies of biogenic amines in Mexican green sausage "chorizo verde"Ramírez Muñoz, Diana; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Cueto Wong, María Cristina; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccesssubcar.pdf.jpg2020Subproductos de semillas de girasol como sustitutos de grasa en productos cárnicosRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Grasso, Simona; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Survival of probiotic Lactobacillus plantarum and Enterococcus faecium in alginate beads during stress treatmentsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ragagnin de Menezes, C.; Fries, Leadir Lucy Martinsartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Technological and sensory characteristics of reduced/low-fat, low-salt frankfurters as affected by the addition of konjac and seaweedJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; López-López, I.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Solas, M. Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009The decarboxylating bacteria present in foodstuffs and the effect of emerging technologies on their formationRoig-Sagués, Artur; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Espinosa, Diana; Hernández, Manuelacapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002The effect of frozen storage on the functional properties of the muscle of volador (Illex coindetii)Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonio; Morales, Javier; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021The usual suspect: How to co-create healthier meat productsBarone, Ada Maria; Banovic, Marija; Asioli, Daniele; Wallace, Erin; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Grasso, Simonaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Understanding the role of chia (Salvia Hispanica L.) mucilage on olive oil-based emulsion gels as a new fat substitute in emulsified meat productsFerreira Ignácio Câmara, Ana Karoline; Kiyomi Okuro, Paula; Santos, Mirian; Souza Paglarini, Camila de; Lopes da Cunha, Rosiane; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Rodrigues Pollonio, Marise Aparecidaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Use of semitrained panel members in the sensory evaluation of hake (Merluccius merluccius, L) analyzed statisticallyRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonio; Villagarcía, Teresaartículo
openAccessusinsausapost.pdf.jpg2021Using inulin‐based emulsion gels as fat substitute in salt reduced Bologna sausageSouza Paglarini, Camila de; Vidal, Vitor A. S.; Ribeiro, Wanessa; Badan Ribeiro, Ana P.; Bernardinelli, Oigres D.; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Sabadini, Edvaldo; Rodrigues Pollonio, Marise Aparecidaartículo