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Navegación por Autor Rodríguez-Griñolo, María Rosario
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 27-jun-2018 | Beta-cryptoxanthin is more bioavailable in humans from fermented orange juice than from orange juice | Cerrillo, Isabel; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Ortega, Ángeles CSIC ORCID; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Escudero-López, Blanca CSIC; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledad | póster de congreso |
openAccess | | 28-nov-2017 | Consumption of orange fermented beverage improves antioxidant status and reduces peroxidation lipid and inflammatory markers in healthy humans | Escudero-López, Blanca CSIC; Ortega, Ángeles CSIC ORCID; Cerrillo, Isabel; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Muñoz Hernández, Rocío; Macher, Hada C. CSIC ORCID CVN; Martín, Franz CSIC ORCID; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mena, Pedro; Del Rio, Daniele; Fernández-Pachón, María Soledad | artículo |
openAccess | | 1-oct-2018 | β-Cryptoxanthin is more bioavailable in humans from fermented orange juice than from orange juice | Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Cerrillo, Isabel; Ortega, Ángeles CSIC ORCID; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Escudero-López, Blanca CSIC; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledad | artículo |