Mostrando resultados 11 a 23 de 23
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 7-sep-2011 | Influence of thickeners on flow behaviour and viscoelasticity of high soy protein desserts | Arancibia, Carla; Hernández, T.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Bayarri, Sara CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2007 | Influence of wood origin in the polyphenolic composition of a Spanish red wine aging in bottle, after storage in barrels of Spanish, French and American oak wood | Hernández, T.; Estrella, I.; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Fernández De Simón, María Brígida; Cadahía, Estrella | artículo |
closedAccess | | 1999 | Low molecular weight phenols in cork stoppers | Peña-Neira, Alvaro; Hernández, T.; García-Vallejo, M. C.; Cadahía, Estrella; Fernández De Simón, María Brígida; Suarez, J. A. | artículo |
closedAccess | | 1999 | Low molecular-weight phenolic compounds in natural and agglomerated cork stoppers | Peña-Neira, Alvaro; Bartolomé, B.; Cadahía, Estrella; Hernández, T.; García-Vallejo, M. C.; González-Adrados, J. R.; Suárez-Lepe, J. A. | artículo |
closedAccess | | 2003 | Phenolic compounds in a Spanish red wine aged in barrels made of Spanish, French and American oak wood | Fernández De Simón, María Brígida; Hernández, T.; Cadahía, Estrella; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Estrella, I. | artículo |
closedAccess | | 2010 | Phenolic compounds in cherry (Prunus avium) heartwood with a view to their use in cooperage | Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, E.; Muñoz, Angel Mª.; Fernández De Simón, María Brígida; Hernández, T.; Estrella, I. | artículo |
closedAccess | | 2010 | Phenolic compounds in chestnut (Castanea sativa Mill.) heartwood. Effect of toasting at cooperage | Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, E.; Muñoz, Angel Mª.; Fernández De Simón, María Brígida; Hernández, T.; Estrella, I. | artículo |
closedAccess | | 2000 | Presence of cork-taint responsible compounds in wines and their cork stoppers | Peña-Neira, Alvaro; Fernández De Simón, María Brígida; García-Vallejo, M. C.; Hernández, T.; Cadahía, Estrella; Suarez, J. A. | artículo |
closedAccess | | 2009 | Residual effect of atomised water vapour treatment on carbohydrate metabolism during ripening of cv >Fino de Jete> cherimoya fruit | Alique, Rafael CSIC; Luna, Pilar CSIC ORCID; Hernández, T.; Martínez, M. A. | artículo |
closedAccess | | 1998 | RT-PCR in foot-and-mouth | Dopazo, J.; Núñez, J. I.; Blanco Lavilla, Esther CSIC ORCID; Hernández, T.; Sobrino Castelló, Francisco CSIC ORCID; Núñez, J. I.; Hernández, T.; Sobrino Castelló, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1998 | RT-PCR in foot-and-mouth disease diagnosis | Núñez, J. I.; Blanco Lavilla, Esther CSIC ORCID; Hernández, T.; Dopazo, J.; Sobrino Castelló, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1992 | Suelo y planta. Índices. Volumen 2 | Bernal, M. P.; Roig, Asunción CSIC; Cegarra, J.; Madrid, R.; Benayas, J.; Cruz Caravaca, M. T. de la; Rey, J. Mª; Benito, E.; Paz, A.; Pini, R.; Navarro, Gabriel CSIC ORCID ; Romero, L.; Martín Patino, M. T.; Silva Hermo, B.; Ayuso, M.; Hernández, L. E.; Iribarren, F.; Burlo, F.; Olmos, S.; Verdú, I.; Martins-Lourao, M. A.; Apaolaza, A.; Echeverría, A.; Monasterio, M.; González, J.; Cuello, J.; Vigil de la Villa, R.; Jiménez Ballesta, R.; Guérif, J.; Fernández, M. C.; Díaz Fierros, F.; Martínez-Sánchez, L. F.; Lucena, J. J.; Fuentes, J. L.; Alcaraz, C. F.; García, A.; Lahora, A.; Iriarte, A.; Barahona Fernández, E.; Rodríguez, R.; Portal, J. M.; Rosell, R. A.; Gil de Carrasco, C.; Colinas, L. C.; Ferreiro, E. A.; Mittempergher, L.; Álvarez, A.; Macías Vázquez, F.; López, A.; Mataix, J.; Crisanto Herrero, T.; Ocampo, Juan Antonio CSIC; Díaz Cosín, D. J.; Barceló, J.; Ramos, J. M.; Iturbe, P. P.; Sabater, B.; Andreux, F.; Figliolia, A.; Izza, C.; Bustos, A.; Trigo Aza, D.; Indiati, R.; Canali, S.; Pascual, J. A. CSIC ORCID; Arranz, F. J.; Cantos, Manuel CSIC ORCID ; Ochoa, G.; Pozo, C.; Álvarez, C.; Poschenrieder, Ch.; López, M. L.; Pardo, F.; Hernández, T.; García, C.; Bennássar, A.; Massot, N.; Villegas, A.; Costa, F.; Navarro-Pedreño, J.; Revilla, E.; Bussetti, S. G.; Gasca, M.; Carbonell, A.; Cabot, C.; González Ponce, R.; Herce, A.; Grande, M. C.; Walter, I.; Bonet, A.; Montilla, M.; Salas, M. L.; Mazuelos Vela, Carmen; Díaz-Sala, C.; Barral Silva, M. T.; Landriscini, M. R.; Galantini, J. A.; Inglés, A.; Villalón, M. C.; Valero, J. A.; Martínez Pulido, C.; Saco, D.; Ortega, Carlos B.; Valenzuela, J. L.; García-Garrido, J. M. CSIC ORCID; Nogales Vargas-Machuca, Rogelio CSIC ORCID; Oliva, J.; García-Romera, Inmaculada CSIC; Cruces, C.; Jaimes, J.; Gómez, M.; Gunsé, B.; Llugany, M.; Carpena, O.; Correia, P.; Álvarez, M.; Gómez, I.; Vázquez, M. D.; Castro, Ana Isabel de CSIC ORCID; Sastre, I.; Troncoso de Arce, Antonio CSIC; Bejarano, M.; Gimeno, G. P.; Pérez, L.; Madrid, L.; Carvajal, Miguel CSIC ORCID; Villar, M. C.; Sarmiento, R.; Moreno, A. M.; Jiménez, P.; Calvo, R. M.; Frutos, M. J.; Martín, S. CSIC; Ramos, I.; Taboada Rodríguez, M. T.; García del Moral, L. F.; Piquera, A.; Bartolini, G.; Panicucci, M.; Giménez, J. L.; Hellín, A.; Herrera, R. A.; García, J. L.; Navarro, S.; Miralles, R.; Schiavon, M.; Ferrini, F.; Bigeriego, M.; Espinosa, B. F.; Bertín, G.; Benedetti, A.; Monterroso, Carmen; Cala Rivero, V.; Álvarez-Tinaut, M. C.; Carvajal, Miguel CSIC ORCID; Guevara, P.; Oballos, J.; Río, A. del; Sánchez, I.; Cavero, R. Y.; Arias, María; López-Cantarero, I. | revista |
closedAccess | | 2009 | The impact of dehydration process on antinutrients and protein digestibility of some legume flours | Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Aguilera, Y.; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Hernández, T.; Díaz, Soledad; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID | artículo |