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Navegación por Autor Goñi, Isabel

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019A single coating with antibacterial properties for prevention of medical device-associated infectionsGarcía-Arnáez, I.; Palla, B.; Suay, J.; Romero-Gavilán, F.; García-Fernández, Luis CSIC ORCID CVN ; Fernández, M.; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Gurruchaga, M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997A starch hydrolysis procedure to estimate glycemic indexGoñi, Isabel CSIC ORCID; García Alonso, Alejandra; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Acrylic bone cements with bismuth salicylate: behavior in simulated physiological conditionsHernández, Lidia; Vázquez Lasa, Blanca; López-Bravo, A. CSIC; Parra, J.; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Gurruchaga, M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Analysis of resistant starch: A method for foods and food productsGoñi, Isabel CSIC ORCID; García-Diz, L.; Mañas, Eva; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidative effect of dietary grape pomace concentrate on lipid oxidation of chilled and long-term frozen stored chicken pattiesSáyago-Ayerdi, S. G.; Brenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Artichoke (Cynara scolymus L) modifies bacterial enzymatic activities and antioxidant status in rat cecumGoñi, Isabel CSIC ORCID; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gudiel, M.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Bioaccessibility of β-carotene, lutein, and lycopene from fruits and vegetablesGoñi, Isabel CSIC ORCID; Serrano, J.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Bioavailability of phenolic antioxidants associated with dietary fiber: Plasma antioxidant capacity after acute and long-term intake in humansPérez Jiménez, Jara; Serrano, J.; Tabernero, María CSIC; Arranz, Sara CSIC ORCID; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; García-Diz, L.; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessnov-2012Changes in polyphenolic content and antioxidant activity after thermal treatments of grape seed extract and grape pomaceChamorro, Susana CSIC ORCID; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Hervert-Hernández, Deysy; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Contribution of cereals to dietary fibre and antioxidant intakes: Toward more reliable methodologySaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez Jiménez, Jara; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Definition of the mediterranean diet based on bioactive compoundsSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Determination of β-caroten and lutein available from green leafy vegetables by an in vitro digestion and colonic fermentation methodSerrano, José CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Dietary fiber and associated antioxidants in fruit and vegetablesSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Goñi, Isabel CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Dietary fiber content and associated antioxidant compounds in Roselle flower (Hibiscus sabdariffa L.) beverageSáyago-Ayerdi, S. G.; Arranz, Sara CSIC ORCID; Serrano, José CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Dietary modulation of bacterial fermentative capacity by edible seaweeds in ratsGoñi, Isabel CSIC ORCID; Gudiel-Urbano, Monserrat; Bravo, Laura CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccesseffechicke.pdf.jpg2007Effect of dietary grape pomace and vitamin E on growth performance, nutrient digestibility, and susceptibility to meat lipid oxidation in chickensGoñi, Isabel CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Viveros, Agustín CSIC; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Rebolé, Almudena; Arija, Ignacio ; Estevez, R.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of grape antioxidant dietary fiber on the lipid oxidation of raw and cooked chicken hamburgersSáyago-Ayerdi, S. G.; Brenes, Agustín CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
openAccesseffecgrape.pdf.jpg2008Effect of grape pomace concentrate and vitamin E on digestibility of polyphenols and antioxidant activity in chickensBrenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Centeno, Carmen CSIC ; Sáyago-Ayerdi, S. G.; Arija, Ignacio ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccesseffectgrapechicken.pdf.jpg2010Effect of grape seed extract on growth performance, protein and polyphenol digestibilities, and antioxidant activity in chickensBrenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Centeno, Carmen CSIC ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Arija, Ignacio artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Effects of dietary fibre- and polyphenol-rich grape products on lipidaemia and nutritional parameters in ratsMartín Carrón, Nuria; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo