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Navegación por Autor Gómez-Serranillos, Pilar
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2011 | Chemical composition and neuroprotective activity of crude and processed bean extracts | Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; López, Ana; Ortega, Teresa; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elvira | póster de congreso |
closedAccess | | 2011 | Compuestos fenólicos de vinos tintos y su relación con la acción neuroprotectora y vasodilatadora | Marton, Anna; Gómez-Serranillos, Pilar; Ortega, Teresa; Palomino, Olga; Carretero, M. Elvira; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Vacas, Visitación | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Effect of cooking and germination on phenolic composition and biological properties of dark beans (Phaseolus vulgaris L.) | López, Ana; El-Naggar, T.; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elvira | artículo |
closedAccess | | 2017 | Influence of processing in the phenolic composition and health-promoting properties of Lentils (Lens culinaris L.) | López, Ana; El-Naggar, T.; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elvira | artículo |