English
español
Navegación por Autor Cozzano Ferreira, Sonia
Mostrando resultados 1 a 9 de 9
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2023 | Appendix A. Supplementary Materials - Assessment of in vitro digestion of reduced sugar biscuits with extruded brewers’ spent grain | Gutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Cozzano Ferreira, Sonia; Arcia, Patricia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | dataset |
openAccess | | 2023 | Assessment of in vitro digestion of reduced sugar biscuits with extruded brewers’ spent grain | Gutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Cozzano Ferreira, Sonia; Arcia, Patricia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2021 | Enzyme assisted extraction of health promoting compounds from extruded brewers' spent grain (BSG) | Gutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Arcia, Patricia; Cozzano Ferreira, Sonia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Feasibility of extruded brewer’s spent grain as a food ingredient for a healthy, safe, and sustainable human diet | Gutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Arcia, Patricia; Cozzano Ferreira, Sonia | artículo |
openAccess | | 2022 | Formulación de una galleta a base de bagazo de cerveza extruido para una alimentación 5S | Gutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Arcia, Patricia; Cozzano Ferreira, Sonia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | In vitro digestibility and bioaccessibility of nutrients and non-nutrients composing extruded brewers’ spent grain | Gutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Cozzano Ferreira, Sonia; Arcia, Patricia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Obtención y caracterización de extractos bioactivos de salvado de arroz: aplicaciones en alimentación y salud | Cozzano Ferreira, Sonia | tesis doctoral |
openAccess | | 2020 | Optimización del proceso de extrusión del bagazo de cervecería para su revalorización en nuevos ingredientes funcionales | Gutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Cozzano Ferreira, Sonia; Arcia, Patricia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Supplementary Materials for In Vitro Digestibility and Bioaccessibility of Nutrients and Non-Nutrients Composing Extruded Brewers’ Spent Grain | Gutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Cozzano Ferreira, Sonia; Arcia, Patricia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | dataset |