English   español  

Navegación por Autor Cozzano Ferreira, Sonia

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 9 de 9
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2023Appendix A. Supplementary Materials - Assessment of in vitro digestion of reduced sugar biscuits with extruded brewers’ spent grainGutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Cozzano Ferreira, Sonia; Arcia, Patricia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID dataset
openAccessassessmentgrain.pdf.jpg2023Assessment of in vitro digestion of reduced sugar biscuits with extruded brewers’ spent grainGutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Cozzano Ferreira, Sonia; Arcia, Patricia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Enzyme assisted extraction of health promoting compounds from extruded brewers' spent grain (BSG)Gutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Arcia, Patricia; Cozzano Ferreira, Sonia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfeasidiet.pdf.jpg2022Feasibility of extruded brewer’s spent grain as a food ingredient for a healthy, safe, and sustainable human dietGutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Arcia, Patricia; Cozzano Ferreira, Soniaartículo
openAccessformula5s.pdf.jpg2022Formulación de una galleta a base de bagazo de cerveza extruido para una alimentación 5SGutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Arcia, Patricia; Cozzano Ferreira, Sonia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessinvitrograin.pdf.jpg2022In vitro digestibility and bioaccessibility of nutrients and non-nutrients composing extruded brewers’ spent grainGutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Cozzano Ferreira, Sonia; Arcia, Patricia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Obtención y caracterización de extractos bioactivos de salvado de arroz: aplicaciones en alimentación y saludCozzano Ferreira, Soniatesis doctoral
openAccessoptimifunci.pdf.jpg2020Optimización del proceso de extrusión del bagazo de cervecería para su revalorización en nuevos ingredientes funcionalesGutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Cozzano Ferreira, Sonia; Arcia, Patricia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2022Supplementary Materials for In Vitro Digestibility and Bioaccessibility of Nutrients and Non-Nutrients Composing Extruded Brewers’ Spent GrainGutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Cozzano Ferreira, Sonia; Arcia, Patricia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID dataset