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openAccessLWT2023-Li.pdf.jpg12-dic-2022A comparative study of savory and toasted aromas in dry cured loins versus dry fermented sausagesLi, Lei; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessMeat Science2022-Li.pdf.jpg19-oct-2021Aroma enhancement in dry cured loins by the addition of nitrogen and sulfur precursorsLi, Lei; Perea Sanz, Laura; López Díez, José Javier CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessanimals-09-00055.pdf.jpg12-feb-2019Aromatic Profile, Physicochemical and Sensory Traits of Dry-Fermented Sausages Produced without Nitrites Using Pork from Krškopolje Pig Reared in Organic and Conventional HusbandryŠkrlep, Martin; Čandek-Potokar, Marjeta; Batorek Lukač, N.; Tomažin, Urška; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
closedAccess2011 Eurocarne2011n199pp50-54.pdf.jpg2011Características de los embutidos tradicionales (salchichón de Requena) y las razones de su gran aceptación por los consumidoresOlivares, Alicia; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessFSTI-2015-Olivares.pdf.jpgmar-2015Characterization of volatile compounds responsible for the aroma in naturally fermented sausages by gas chromatography-olfactometryOlivares Sevilla, Alicia CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessMeat Sci 2021-Flores.pdf.jpg3-ago-2020Chemistry, safety, and regulatory considerations in the use of nitrite and nitrate from natural origin in meat productsFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDartículo de revisión
openAccess2319023_B1.pdf.jpg10-feb-2010Composición, procedimiento de obtención de un aroma a jamón curado y sus aplicacionesFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Gianelli Barra, María Pía; Durá Cubells, María Asunciónpatente
openAccessWO2008096030A1.pdf.jpg14-ago-2008Composition and method for preparing a cured ham aroma and uses thereofFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Gianelli Barra, María Pía; Durá Cubells, María Asunciónpatente
closedAccess2009 AICE N100 PP34-37.pdf.jpg2009La congelación de la materia prima en la fabricación del jamón curadoFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessJSFA2020-Lara.pdf.jpg31-may-2020Contribution of autochthonous yeasts with probiotic potential to the aroma profile of fermented Guajillo pepper sauceLara Hidalgo, Carlos; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Dorantes Álvarez, Lidia; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessMeatSci2020-Perea.pdf.jpg27-feb-2020Counteracting the effect of reducing nitrate/nitrite levels on dry fermented sausage aroma by Debaryomyces hansenii inoculationPerea, Laura CSIC; López-Díez, José Javier; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessene-2024Data from manuscript Short-Term Changes in Aroma-Related Volatiles in Meat Model: Effect of Fat and D. hansenii InoculationLi, Lei; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID dataset
openAccessmar-2024DATA OF MANUSCRIPT Fermentation of texturized pea protein in combination with proteases for aroma development in meat analoguesFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Comes, Daniel; Gamero, Amparo CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCIDdataset
openAccessJAFC2019-Perea.pdf.jpg25-jul-2019Debaryomyces hansenii Metabolism of Sulfur Amino Acids As Precursors of Volatile Sulfur Compounds of Interest in Meat ProductsPerea Sanz, Laura; Peris Navarro, David CSIC ORCID CVN; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessFood Chemistry-2016-Corral.pdf.jpg2016Determination of sulfur and nitrogen compounds during the processing of dry fermented sausages and their relation to amino acid generationCorral, Sara CSIC ORCID; Leitner, E.; Siegmund, B.; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
closedAccess2001 AICE N75 PP11-13b.pdf.jpg2001Efecto del enfriamiento de la canal en la calidad de la carne de cerdoFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2007Effect of a new emulsifier containing sodium stearoyl-2-lactylate and carrageenan on the functionality of meat emulsion systemsFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Giner, E.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Salvador, Ana CSIC ORCID; Flores, J.artículo
openAccessFood control-2014-Corral.pdf.jpg2014Effect of fat and salt reduction on the sensory quality of slow fermented sausages inoculated with Debaryomyces hansenii yeastCorral, Sara CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessOlivares-Meat Sci 2011.pdf.jpgmar-2011Effect of fat content on aroma generation during processing of dry fermented sausagesOlivares Sevilla, Alicia CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessMeat Sci 2019 145 389-398.pdf.jpg17-jul-2018Effect of natural antioxidants from grape seed and chestnut in combination with hydroxytyrosol, as sodium nitrite substitutes in Cinta Senese dry-fermented sausagesAquilani, Chiara; Sirtori, Francesco; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Bozzi, Ricardo; Lebret, Benedicte; Pugliese, Carolinaartículo