Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-31 de 31.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
may-2013
The sensory drivers of wine quality and the sensoactive chemical behind it: A sensometabolomic approach
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Ballester, Jordi
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Peyron, Dominique
;
Valentin, Dominique
comunicación de congreso
2
closedAccess
15-dic-2016
Evaluation of the impact of initial red wine composition on changes in color and anthocyanin content during bottle storage
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Echávarri-Granado, José Federico
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2013
Propiedades gustativas de los vinos tintos y su relación con la composición química no-volátil
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Gonzalo-Diago, A.
CSIC
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
González Hernández, Marivel
CSIC
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Dizy, Marta
artículo
4
closedAccess
2014
Ultra Performance Liquid Chromatography Coupled to Ultraviolet-Vis and Mass Spectrometry Detector for Screening of Organic Acids and Polyphenols in Red Wine
González Hernández, Marivel
CSIC
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Dizy, Marta
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
capítulo de libro
5
closedAccess
2014
Quality Mapping: An Exploratory Approach for Evaluating the Chemicals Driving In-Mouth Quality in Red Wines
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Valentin, Dominique
capítulo de libro
6
closedAccess
mar-2016
Understanding quality judgements of red wines by experts: Effect of evaluation condition
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Echávarri-Granado, José Federico
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Valentin, Dominique
artículo
7
closedAccess
sep-2015
Evolución del color y de la composición antociánica de vinos de crianza durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígeno
Echávarri-Granado, José Federico
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
póster de congreso
8
closedAccess
jun-2013
Vinos tintos crianza riojanos: una relación entre el análisis sensorial descriptivo, valoración de profesionales y percepción de calidad de consumidores.
González Hernández, Marivel
CSIC
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Busto, Fernando
;
Garrido, Elena
;
Dizy, Marta
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
póster de congreso
9
closedAccess
mar-2014
Sensory Attributes of Rioja Red Wines and their relationship with quality perception of consumers
González Hernández, Marivel
CSIC
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Dizy, Marta
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Valentin, Dominique
póster de congreso
10
closedAccess
jun-2013
Efecto del tiempo y la concentración de oxígeno en la evolución del color de vinos jóvenes
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
González Hernández, Marivel
CSIC
;
Echávarri-Granado, José Federico
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
póster de congreso
11
openAccess
mar-2014
Relationship between the non-volatile composition and the in-mouth quality in red wines
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
González Hernández, Marivel
CSIC
;
Valentin, Dominique
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
póster de congreso
12
closedAccess
jun-2016
Identification of green, aggressive and hard character of wines by a chemo-sensory directed methodology
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Lacau, Blanca
;
Barón, Cristina
;
Valentin, Dominique
;
Astrain, Jesús
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
póster de congreso
13
closedAccess
jun-2016
Chemosensory approach for understanding the green, aggressive and hard character of red wines
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Valentin, Dominique
;
Lacau, Blanca
;
Barón, Cristina
;
Astrain, Jesús
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
14
openAccess
jun-2015
Evolución de la composición no volátil de vinos de tintos durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígeno
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
póster de congreso
15
closedAccess
jun-2016
Novel contribution to the study of mouth-feel properties in wines
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Valentin, Dominique
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
16
closedAccess
jun-2013
Evaluación del color del vino tinto mediante análisis sensorial. Correlación de las medidas físico-químicas con los atributos sensoriales
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
González Hernández, Marivel
CSIC
;
Echávarri-Granado, José Federico
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
póster de congreso
17
closedAccess
20-mar-2017
Anthocyanin-derived pigments driving dryness and persistency in red wines
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Ferrero-del-Teso, Sara
CSIC
ORCID
;
Bueno, Mónica
CSIC
ORCID
;
Valentin, Dominique
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
18
closedAccess
jun-2013
Análisis sensorial descriptivo de vinos tintos crianza riojanos: valoración de los críticos de vinos
González Hernández, Marivel
CSIC
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Dizy, Marta
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
póster de congreso
19
closedAccess
sep-2014
Evolution of bitterness and astringency during red wine ageing and their correlation with non-volatile composition
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
póster de congreso
20
closedAccess
7-sep-2014
Understanding intrinsic quality assessment of red wines by experts
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Echávarri-Granado, José Federico
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Valentin, Dominique
póster de congreso
21
closedAccess
dic-2014
Sensory changes during bottle storage of Spanish red wines under different initial oxygen doses
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
artículo
22
closedAccess
jul-2016
Evolución del color y la composición antocianica de vinos tintos durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígeno
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Echávarri-Granado, José Federico
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
23
closedAccess
ene-2015
Sensory-active compounds influencing wine experts' and consumers' perception of red wine intrinsic quality
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Ballester, Jordi
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Peyron, Dominique
;
Valentin, Dominique
artículo
24
closedAccess
jul-2013
Pressurization and cold storage of strawberry purée: Colour, anthocyanins, ascorbic acid and pectin methylesterase
Bodelón, Óscar G.
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Dizy, Marta
;
Préstamo, Guadalupe
CSIC
artículo
25
closedAccess
2013
Effect of cluster thinning and prohexadione calcium applications on phenolic composition and sensory properties of red wines
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Gonzalo-Diago, A.
CSIC
;
Sanz-Asensio, J.
;
Martínez-Soria, M. T.
;
López-Alonso, M.
;
Dizy, Marta
;
Echávarri-Granado, José Federico
;
Vaquero-Fernández, L.
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
artículo
26
closedAccess
jul-2013
Study of anthocyanic profiles of 123 intraspecific grape hybrids derived from Graciano x Tempranillo
Song, Shiren
;
Soriano, Gonzalo
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Menéndez, Cristina M.
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
27
closedAccess
abr-2017
Chemo-sensory characterization of fractions driving different mouthfeel properties in red wines
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Ferrero-del-Teso, Sara
CSIC
ORCID
;
Valentin, Dominique
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
artículo
28
closedAccess
sep-2016
Combining sensory and chemo-sensory strategies for the development of mouth-feel vocabulary describing red wines by Spanish wine experts
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Valentin, Dominique
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
29
closedAccess
2012
Insights on the chemical basis of the astringency of Spanish red wines
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
artículo
30
openAccess
jun-2015
Atributos sensoriales con capacidad predictiva en el amargor de vinos tintos
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Gonzalo-Diago, A.
CSIC
;
González Hernández, Marivel
CSIC
;
Dizy, Marta
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
póster de congreso
31
closedAccess
2012
Prohexadione-Calcium as a Regulator of Vine Growth: Effect on the Physical-Chemical Characteristics of Wine Grapes
Gonzalo-Diago, A.
CSIC
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Ortigosa, N.
;
Dizy, Marta
;
Martínez-Soria, M. T.
;
Sanz-Asensio, J.
;
Echávarri-Granado, José Federico
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
capítulo de libro
Resultados 1-31 de 31.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
26
Sáenz-Navajas, María-Pilar
23
Ferreira, Vicente
13
Valentin, Dominique
9
Dizy, Marta
9
Echávarri-Granado, José Federico
9
González Hernández, Marivel
4
Gonzalo-Diago, A.
2
Astrain, Jesús
2
Ballester, Jordi
2
Barón, Cristina
.
siguiente >
Palabras clave
6
Wine
3
Anthocyanins
3
Sensory analysis
3
Vino
2
Análisis sensorial
2
Color
2
Compuestos fenólicos
2
Envejecimiento
2
Experts
2
Oxygen
.
siguiente >
Fecha de Publicación
2
2017
7
2016
4
2015
7
2014
9
2013
2
2012