Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-19 de 19.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
1-jun-2010
Time dependence of bioactive compounds and antioxidant capacity during germination of different cultivars of broccoli and radish seeds
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Ciska, Ewa
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
1-dic-2008
Kinetic study of the antioxidant compounds and antioxidant capacity during germination of Vigna radiata cv. Emmerald, Glycine max cv. jutro and Glycine max cv. Merit
Fernández-Orozco, Rebeca
CSIC
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Zielinski, Henryk
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
3
closedAccess
ago-2006
Germination as a process to improve the antioxidant capacity of Lupinus angustifolius L. var. Zapaton
Fernández-Orozco, Rebeca
CSIC
;
Piskula, Mariusz K.
;
Zielinski, Henryk
;
Kozlowska, Halina
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
4
closedAccess
nov-2005
Inositol phosphate content and trypsin inhibitor activity in ready-to-eat cruciferous sprouts
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Zielinski, Henryk
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
5
closedAccess
1-ene-2009
Antioxidant capacity evaluation and polyphenolic content of high-protein lupin products
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Zielinski, Henryk
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
6
closedAccess
ago-2008
Effect of fermentation conditions on the antioxidant capacity of Lupinus angustifolius cv. Zapaton
Fernández-Orozco, Rebeca
CSIC
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
;
Zielinski, Henryk
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
7
closedAccess
may-2009
Evaluation of bio-processes to improve the antioxidant characteristics of chickpeas
Fernández-Orozco, Rebeca
CSIC
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Zielinski, Henryk
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
8
closedAccess
2005
Effect of processing on the antioxidant vitamins and antioxidant capacity of Vigna sinensis var. carilla
Doblado, Rosa
;
Zielinski, Henryk
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
9
closedAccess
jul-2005
Vitamin B1 and B2, dietary fiber and minerals content of Cruciferae sprouts
Zielinski, Henryk
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
10
closedAccess
2009
Sprouted garden cress enriched with selenium
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Gulewicz, Piotr
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Ciska, Ewa
;
Gulewicz, Krzysztof
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
comunicación de congreso
11
closedAccess
2009
Influence of fermentation conditions on glucosinolates, ascorbigen and ascorbic acid content in white cabbage (Brassica oleracea ssp. Capitata cv. Taler) cultivated in different seasons
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Ciska, Ewa
;
Piskula, Mariusz K.
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Kozlowska, Halina
artículo
12
closedAccess
2011
Vitamins B1, B2, B6 in raw and processed buckwheat sprouts
Ornatowska, Agnieska
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Piskula, Mariusz K.
póster de congreso
13
closedAccess
ene-2009
Effect of flour extraction rate and baking on thiamine and riboflavin content and antioxidant capacity of traditional rye bread
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Michalska-Ciechanowska, Anna
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Piskula, Mariusz K.
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Zieliński, Halina
artículo
14
closedAccess
oct-2008
Evaluation of the antioxidant capacity of lupin sprouts germinated in the presence of selenium.
Zielinska, Danuta
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Zielinski, Henryk
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
15
closedAccess
2010
Changes in nutritional value and citotoxicity of garden cress germinated with different selenium solutions
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Gulewicz, Piotr
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Ciska, Ewa
;
Gulewicz, Krzysztof
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
16
closedAccess
nov-2009
Effect of flour extraction rate and baking process on vitamin B1 and B2 and antioxidant activity of ginger based products
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Horszwald, Anna
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Piskula, Mariusz K.
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Zielinski, Henryk
artículo
17
closedAccess
2008
Influence of season and fermentation conditions on glucosinolates, vitamin C and ascorbigen content in Brassica oleracea var. capitata cv. Taler.
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Ciska, Ewa
;
Kozlowska, Halina
;
Olsztyn, Poland
;
Piskula, Mariusz K.
póster de congreso
18
closedAccess
2008
Effect of flour extraction and baking process on vitamins B1 and B2 content and antioxidant capacity of traditional rye bread
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Michalska-Ciechanowska, Anna
;
Piskula, Mariusz K.
;
Zieliński, Halina
póster de congreso
19
closedAccess
2006
The effect of germination process on the superoxide dismutase-like activity and thiamine, riboflavin and mineral contents of rapeseeds
Zielinski, Henryk
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
Resultados 1-19 de 19.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
19
Vidal-Valverde, Concepción
15
Kozlowska, Halina
11
Zielinski, Henryk
9
Martínez-Villaluenga, Cristina
5
Ciska, Ewa
5
Peñas, Elena
4
Fernández-Orozco, Rebeca
3
Muñoz, Rosario
2
Gulewicz, Krzysztof
2
Gulewicz, Piotr
.
siguiente >
Palabras clave
8
Antioxidant capacity
4
Germination
3
Fermentation
3
Glucosinolates
3
Riboflavin
3
Vitamin C
2
Antioxidant activity
2
Lupin
2
Minerals
2
Superoxide dismutase-like activity
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2011
2
2010
6
2009
5
2008
2
2006
3
2005