Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-19 de 19.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jun-2010Time dependence of bioactive compounds and antioxidant capacity during germination of different cultivars of broccoli and radish seedsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Ciska, Ewa; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2008Kinetic study of the antioxidant compounds and antioxidant capacity during germination of Vigna radiata cv. Emmerald, Glycine max cv. jutro and Glycine max cv. MeritFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2006Germination as a process to improve the antioxidant capacity of Lupinus angustifolius L. var. ZapatonFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Piskula, Mariusz K.; Zielinski, Henryk; Kozlowska, Halina; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2005Inositol phosphate content and trypsin inhibitor activity in ready-to-eat cruciferous sproutsFrías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-2009Antioxidant capacity evaluation and polyphenolic content of high-protein lupin productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2008Effect of fermentation conditions on the antioxidant capacity of Lupinus angustifolius cv. ZapatonFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
7closedAccessmay-2009Evaluation of bio-processes to improve the antioxidant characteristics of chickpeasFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
8closedAccess2005Effect of processing on the antioxidant vitamins and antioxidant capacity of Vigna sinensis var. carillaDoblado, Rosa; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2005Vitamin B1 and B2, dietary fiber and minerals content of Cruciferae sproutsZielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Sprouted garden cress enriched with seleniumFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Ciska, Ewa; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC comunicación de congreso
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of fermentation conditions on glucosinolates, ascorbigen and ascorbic acid content in white cabbage (Brassica oleracea ssp. Capitata cv. Taler) cultivated in different seasonsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Ciska, Ewa; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Kozlowska, Halinaartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Vitamins B1, B2, B6 in raw and processed buckwheat sproutsOrnatowska, Agnieska; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Piskula, Mariusz K.póster de congreso
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2009Effect of flour extraction rate and baking on thiamine and riboflavin content and antioxidant capacity of traditional rye breadMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zieliński, Halinaartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2008Evaluation of the antioxidant capacity of lupin sprouts germinated in the presence of selenium.Zielinska, Danuta; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Zielinski, Henryk; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Changes in nutritional value and citotoxicity of garden cress germinated with different selenium solutionsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Ciska, Ewa; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
16closedAccessnov-2009Effect of flour extraction rate and baking process on vitamin B1 and B2 and antioxidant activity of ginger based productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Horszwald, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zielinski, Henrykartículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Influence of season and fermentation conditions on glucosinolates, vitamin C and ascorbigen content in Brassica oleracea var. capitata cv. Taler.Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Ciska, Ewa; Kozlowska, Halina; Olsztyn, Poland; Piskula, Mariusz K.póster de congreso
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of flour extraction and baking process on vitamins B1 and B2 content and antioxidant capacity of traditional rye breadMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Piskula, Mariusz K.; Zieliński, Halinapóster de congreso
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006The effect of germination process on the superoxide dismutase-like activity and thiamine, riboflavin and mineral contents of rapeseedsZielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
Resultados 1-19 de 19.

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente