Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 15.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
9-feb-2016
High-Pressure-Assisted Enzymatic Release of Peptides and Phenolics Increases Angiotensin Converting Enzyme I Inhibitory and Antioxidant Activities of Pinto Bean Hydrolysates
García Mora, Patricia
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Zielinski, Henryk
;
Wiczkowski, W.
;
Zielinska, Danuta
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2017
Nutritional composition, fatty acid, amino acid and phenolic profiles of popped pseudocereal grains
Paucar-Menacho, Luz María
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
póster de congreso
3
openAccess
2017
Optimization of germination conditions by response surface methodology to obtain oat healthy products
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Martín Diana, Ana Belén
CSIC
;
Rico, Daniel
CSIC
ORCID
póster de congreso
4
openAccess
mar-2017
Optimizing germination conditions to enhance the accumulation of bioactive compounds and the antioxidant activity of kiwicha (Amaranthus caudatus) using response surface methodology
Paucar-Menacho, Luz María
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
abr-2015
Effect of germination and elicitation on phenolic composition and bioactivity of kidney beans
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Limón, Rocío
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2018
pH-controlled fermentation in mild alkaline conditions enhances bioactive compounds and functional features of lentil to ameliorate metabolic disturbances
Bautista-Expósito, Sara
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Silván, José Manuel
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2018
Individual contributions of Savinase and Lactobacillus plantarum to lentil functionalization during alkaline pH-controlled fermentation
Bautista-Expósito, Sara
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Silván, José Manuel
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2022
Selection of enzymatic treatments for upcycling lentil hulls into ingredients rich in oligosaccharides and free phenolics
Bautista-Expósito, Sara
CSIC
;
Vandenberg, Albert
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
2018
Response surface optimization of germination conditions to improve the accumulation of bioactive compounds and the antioxidant activity in quinoa
Paucar-Menacho, Luz María
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2019
Effect of steaming on phenolic compounds bioaccesibility, antioxidant and antidiabetic activities of Andean black mashua tubers
Castro Meco, Beatriz
;
Paucar-Menacho, Luz María
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Hernández-Ledesma, Blanca
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
póster de congreso
Explorar
Por tipo de contenido
3159
Publications
9
Collections
Autor
15
Frías, Juana
15
Martínez-Villaluenga, Cristina
8
Dueñas, Montserrat
6
Paucar-Menacho, Luz María
4
Bautista-Expósito, Sara
2
Martín Diana, Ana Belén
2
Rico, Daniel
2
Silván, José Manuel
1
Abilleira Ambroa, Rosaura
1
Caballero, Pedro Antonio
.
siguiente >
Palabras clave
9
Antioxidant activity
7
Germination
3
Lentil
3
Peptides
3
Quinoa
2
Bioactivity
2
Metabolic syndrome
2
pH-controlled fermentation
2
RSM
1
ACE inhibition activity
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2022
2
2020
2
2019
3
2018
5
2017
1
2016
1
2015