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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2018
pH-controlled fermentation in mild alkaline conditions enhances bioactive compounds and functional features of lentil to ameliorate metabolic disturbances
Bautista-Expósito, Sara
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Silván, José Manuel
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2020
Potential of germination in selected conditions to improve the nutritional and bioactive properties of Moringa (Moringa oleifera L.)
Coello, Karin E.
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Cartea González, María Elena
CSIC
ORCID
;
Abilleira Ambroa, Rosaura
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2017
Nutritional composition, fatty acid, amino acid and phenolic profiles of popped pseudocereal grains
Paucar-Menacho, Luz María
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
póster de congreso
4
openAccess
abr-2015
Effect of germination and elicitation on phenolic composition and bioactivity of kidney beans
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Limón, Rocío
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
mar-2017
Optimization of germination time and temperature to maximize the content of bioactive compounds and the antioxidant activity of purple corn (Zea mays L.) by response surface methodology
Paucar-Menacho, Luz María
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2018
Individual contributions of Savinase and Lactobacillus plantarum to lentil functionalization during alkaline pH-controlled fermentation
Bautista-Expósito, Sara
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Silván, José Manuel
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2019
Effect of steaming on phenolic compounds bioaccesibility, antioxidant and antidiabetic activities of Andean black mashua tubers
Castro Meco, Beatriz
;
Paucar-Menacho, Luz María
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Hernández-Ledesma, Blanca
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
póster de congreso
8
openAccess
9-feb-2016
High-Pressure-Assisted Enzymatic Release of Peptides and Phenolics Increases Angiotensin Converting Enzyme I Inhibitory and Antioxidant Activities of Pinto Bean Hydrolysates
García Mora, Patricia
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Zielinski, Henryk
;
Wiczkowski, W.
;
Zielinska, Danuta
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
mar-2017
Optimizing germination conditions to enhance the accumulation of bioactive compounds and the antioxidant activity of kiwicha (Amaranthus caudatus) using response surface methodology
Paucar-Menacho, Luz María
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2017
Optimization of germination conditions by response surface methodology to obtain oat healthy products
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Martín Diana, Ana Belén
CSIC
;
Rico, Daniel
CSIC
ORCID
póster de congreso
Explorar
Por tipo de contenido
3157
Publications
9
Collections
Autor
16
Frías, Juana
15
Peñas, Elena
8
Dueñas, Montserrat
6
Paucar-Menacho, Luz María
4
Bautista-Expósito, Sara
2
Martín Diana, Ana Belén
2
Rico, Daniel
2
Silván, José Manuel
1
Abilleira Ambroa, Rosaura
1
Amigo, Lourdes
.
siguiente >
Palabras clave
10
Antioxidant activity
8
Germination
3
Lentil
3
Peptides
3
Quinoa
2
Bioactivity
2
Metabolic syndrome
2
pH-controlled fermentation
2
Response surface methodology
2
RSM
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2022
2
2020
2
2019
3
2018
5
2017
1
2016
1
2015
1
2014