Buscar en: Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-5 de 5.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Bioactive compounds from vegetable and fruit by-productsAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Colina Coca, Clara CSIC; González Peña, Diana CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID capítulo de libro
2openAccessphenoldigest.pdf.jpg2019Phenolic compounds, microstructure and viscosity of onion and apple products subjected to in vitro gastrointestinal digestionHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Hernando, Isabel; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Impact of food matrix and processing on the in vitro bioaccessibility of vitamin C, phenolic compounds, and hydrophilic antioxidant activity from fruit juice-based beveragesRodríguez-Roque, M. Janet; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olgaartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Screening of phenolic compounds in by-product extracts from mangoes (Mangifera indica L.) by HPLC-ESI-QTOF-MS and multivariate analysis for use as a food ingredientDorta, Enrique CSIC; González, Mónica CSIC; Lobo, M. G.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Effect of high-pressure processing on flavonoids, hydroxycinnamic acids, dihydrochalcones and antioxidant activity of apple ‘Golden Delicious’ from different geographical originFernández-Jalao, Irene CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo