Buscar en: Instituto de Fermentaciones Industriales (IFI)

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 31-35 de 35.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Influence of Lupin (Lupinus luteus L. cv. 4492 and Lupinus angustifolius L. var. zapaton) and Fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) Germination on Microbial Population and Biogenic AminesMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Pérez, Antonio; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2008Assessment of protein fraction of three varieties of Pisum sativum L. Effect of germinationMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2006Influence of addition of raffinose family oligosaccharides on probiotic survival in fermented milk during refrigerated storageFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2005Raffinose family of oligosaccharides from lupin seeds as prebiotics: Application in dairy productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Gómez, Rosario CSIC artículo
5closedAccess2007Improvement in food intake and nutritive utilization of protein from L. albus var. multolupa protein isolates supplemented with ascorbic acidMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Urbano, Gloria; Porres, Jesús M.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo