Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: Instituto de Fermentaciones Industriales (IFI)
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 11-20 de 127.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
3
4
5
...
13
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2009
Estudio de la calidad nutricional de arveja (Pisum sativum L.) sometida a procesos de extrusión
Giacomino, S.
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Ferreyra, V.
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Pellegrino, N.
;
Apro, Nicolás
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Sambucetti, M. E.
;
Olivera Carrión, Margarita
póster de congreso
2
closedAccess
2008
Influence of season and fermentation conditions on glucosinolates, vitamin C and ascorbigen content in Brassica oleracea var. capitata cv. Taler.
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Ciska, Ewa
;
Kozlowska, Halina
;
Olsztyn, Poland
;
Piskula, Mariusz K.
póster de congreso
3
closedAccess
2009
Voltametric and spectral characterization of ascorbigen and its determination in sauerkrauts from white cabbage
Zielinska, Danuta
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Valverde, Serafín
CSIC
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
póster de congreso
4
closedAccess
1994
Effect of processing on some antinutritional factors of lentils
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Estrella, Isabel
CSIC
;
Gorospe, Maria J.
;
Ruiz, Raquel
CSIC
;
Bacon, Jim
artículo
5
closedAccess
1992
Effect of processing on phytic acid content of lentils
Gorospe, Maria J.
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
póster de congreso
6
closedAccess
1996
Natural fermentation of lentils. Influence of time, flour concentration, and temperature on the kinetics of monosaccharides, disaccharide, and α-galactosides
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Kozlowska, Halina
;
Tabera, Javier
;
Honke, Joanna
;
Hedley, Clifford L.
artículo
7
closedAccess
1-nov-2010
Impact of fermentation conditions and refrigerated storage on microbial quality and biogenic amine content on sauerkraut
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Sidro, Beatriz
CSIC
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
8
closedAccess
may-2009
Evaluation of bio-processes to improve the antioxidant characteristics of chickpeas
Fernández-Orozco, Rebeca
CSIC
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Zielinski, Henryk
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
;
Piskula, Mariusz K.
;
Kozlowska, Halina
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
9
closedAccess
jun-2005
Raffinose family of oligosaccharides from lupin seeds as prebiotics: Application in dairy products
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Gómez, Rosario
CSIC
artículo
10
closedAccess
nov-2005
Changes in chemical composition of lupin seeds (Lupinus angustifolius) after selective α-galactoside extraction
Torres, Alexia
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
922
Publications
7
Collections
Autor
123
Frías, Juana
35
Martínez-Villaluenga, Cristina
20
Kozlowska, Halina
19
Peñas, Elena
18
Piskula, Mariusz K.
14
Urbano, Gloria
11
Gulewicz, Krzysztof
11
Gulewicz, Piotr
11
Hedley, Clifford L.
11
Zielinski, Henryk
.
siguiente >
Palabras clave
18
Germination
10
Antioxidant capacity
10
Fermentation
9
Lupin
7
Lentils
7
Protein
7
Vitamin C
7
α-Galactosides
6
Legumes
6
Peas
.
siguiente >
Fecha de Publicación
88
2000 - 2010
36
1990 - 1999
3
1982 - 1989