Buscar en: Instituto de Fermentaciones Industriales (IFI)

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 11-20 de 127.
 |  Relevancia
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Estudio de la calidad nutricional de arveja (Pisum sativum L.) sometida a procesos de extrusiónGiacomino, S.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Ferreyra, V.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Pellegrino, N.; Apro, Nicolás; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Sambucetti, M. E.; Olivera Carrión, Margaritapóster de congreso
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Influence of season and fermentation conditions on glucosinolates, vitamin C and ascorbigen content in Brassica oleracea var. capitata cv. Taler.Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Ciska, Ewa; Kozlowska, Halina; Olsztyn, Poland; Piskula, Mariusz K.póster de congreso
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Voltametric and spectral characterization of ascorbigen and its determination in sauerkrauts from white cabbageZielinska, Danuta; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Valverde, Serafín CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effect of processing on some antinutritional factors of lentilsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gorospe, Maria J.; Ruiz, Raquel CSIC; Bacon, Jimartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Effect of processing on phytic acid content of lentilsGorospe, Maria J.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID póster de congreso
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Natural fermentation of lentils. Influence of time, flour concentration, and temperature on the kinetics of monosaccharides, disaccharide, and α-galactosidesFrías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Kozlowska, Halina; Tabera, Javier; Honke, Joanna; Hedley, Clifford L.artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2010Impact of fermentation conditions and refrigerated storage on microbial quality and biogenic amine content on sauerkrautPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
8closedAccessmay-2009Evaluation of bio-processes to improve the antioxidant characteristics of chickpeasFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2005Raffinose family of oligosaccharides from lupin seeds as prebiotics: Application in dairy productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Gómez, Rosario CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2005Changes in chemical composition of lupin seeds (Lupinus angustifolius) after selective α-galactoside extractionTorres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo