Buscar en: (IFI) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 22.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-sep-2004Angiotensin I-converting enzyme inhibitory activity of peptides derived from egg white proteins by enzymatic hydrolysisMiguel, Marta CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1999Contribution of low molecular weight water soluble compounds to the taste of cheeses made of cows', ewes' and goats' milkMolina, Elena CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-1993Comparative study by HPLC of caseinomacropeptides from cows', ewes' and goats' milkLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Acedo, María Isabel; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-1993Proteolysis during storage of UHT milk: differences between whole and skim milkLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-1991Proteolytic activity of two commercial proteinases from Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis on ovine and bovine caseinsLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Fernández-García, Estrella CSIC; Olano, Agustín CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1998Characterization of cheese proteolysis by capillary electrophoresis and reverse-phase HPLC analyses of peptidesMolina, Elena CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2005Short-term effect of egg-white hydrolysate products on the arterial blood pressure of hypertensive ratsMiguel, Marta CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Aleixandre, Amayaartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-may-2006Long-term intake of egg white hydrolysate attenuates the development of hypertension in spontaneously hypertensive ratsMiguel, Marta CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Aleixandre, Amayaartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-ene-2006Effect of simulated gastrointestinal digestion on the antihypertensive properties of ace-inhibitory peptides derived from ovalbuminMiguel, Marta CSIC ORCID ; Aleixandre, M. A.; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-1993Application of reversed-phase HPLC to the study of proteolysis in UHT milkLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; San José, Carmen; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo