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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-1993Accelerated ripening of Manchego type cheese by added commercial enzyme preparation from Aspergillus oryzaeFernández-García, Estrella CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Application of linear discriminant analysis to different proteolysis parameters for assessing the ripening of Manchego cheeseSanta-María, Guillermo CSIC; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Ordóñez, J. A.artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-sep-2004Application of high-performance liquid chromatography–tandem mass spectrometry to the identification of biologically active peptides produced by milk fermentation and simulated gastrointestinal digestionHernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2005Angiotensin-converting enzyme inhibitory activity of peptides derived from caprine kefirQuirós del Bosque, Ana CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-sep-2004Angiotensin I-converting enzyme inhibitory activity of peptides derived from egg white proteins by enzymatic hydrolysisMiguel, Marta CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-1991Free and total amino acids in the non-protein fraction of an artisan blue cheese during ripeningGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Analysing para-κ-casein and related peptides as indicators of milk proteolysisMiralles, Beatriz CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-abr-2005Identification of antioxidant and ACE-inhibitory peptides in fermented milkHernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Composition of the water-soluble fraction of different cheesesTaborda, Gonzalo; Molina, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Monitoring the large-scale production of the antihypertensive peptides RYLGY and AYFYPEL by HPLC-MSContreras, María del Mar CSIC ORCID; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo