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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effects of wine phenolics and sorghum tannins on tyrosinase activity and growth of melanoma cellsGómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Vieira, W.; Virador, V. M.artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Enhancement of anthocyanins and selected aroma compounds in strawberry fruits through methyl jasmonate vapor treatmentPeña Moreno, F. de la CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) skins as a potential source of bioactive polyphenolsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Variability of brewer’s spent grain within a brewerySantos, M.; Jiménez, J. J.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Nozal, María J. delartículo
5openAccessphenolcoco.pdf.jpg1996Phenolic inhibitors of α-amylase and trypsin enzymes by extracts from pears, lentils, and cocoaQuesada, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Nieto, Ofelia CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Variations in the phenolic composition of fruit juices with different treatmentsHernández, M. Teresa CSIC ; Ausín, Nieves; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Bengoechea, M. Luz; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Non-galloylated and galloylated proanthocyanidin oligomers in grape seeds from Vitus vinifera L. cv. Graciano, Tempranillo and Cabernet SauvignonNúñez Morales, Verónica; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hong, Yun-Jeong; Mitchell, Alyson E.artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004In vitro antioxidant activity of red grape skinsBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Núñez Morales, Verónica; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Anthocyanin-derived pigments in Graciano, Tempranillo, and Cabernet Sauvignon wines produced in SpainMonagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Commercial dietary antioxidant supplements assayed for their antioxidant activity by different methodologiesDávalos Herrera, Alberto; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo