Firma en Digital.CSIC (*):
Blanch, Gracia P.
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento:
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Tecnologías Innovadoras para el Estudio de Compuestos Bioactivos en Alimentos (ENANTIOMET)
 
Categoría Profesional:
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización:
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Obtención y aplicación de compuestos bioactivos a partir de alimentos y subproductos alimentarios
 
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
gblanch@ictan.csic.es
 

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003A comparative study of the ability of different techniques to extract menthol from Mentha piperitaRuiz del Castillo, M. Luisa  ; Santa-María, Guillermo ; Herraiz Carasa, Marta ; Blanch, Gracia P.  Artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991A comparison of different extraction methods for the volatile components of grape juiceBlanch, Gracia P.  ; Reglero, Guillermo  ; Herraiz Carasa, Marta ; Tabera, JavierArtículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999A contribution to the study of the enantiomeric composition of a chiral constituent in hazelnut oil used in the detection of adulterated olive oilBlanch, Gracia P.  ; Del Mar Caja, M.; Ruiz del Castillo, M. Luisa  ; Herraiz Carasa, Marta Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2013A new approach based on off-line coupling of high-performance liquid chromatography with gas chromatography-mass spectrometry to determine acrylamide in coffee brewBlanch, Gracia P.  ; Morales, F. J.  ; Peña Moreno, F. de la ; Ruiz del Castillo, M. Luisa  Artículo
5openAccessabsciacidspray.pdf.jpg2018Abscisic acid sprayed on olive tree (Olea europaea L.) affects the phenolic composition of olive fruit cultivarsBlanch, Gracia P.  ; Flores, Gema ; Gómez-Jiménez, Maria C.; Ruiz del Castillo, M. Luisa  Artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Abscisic acid treated olive seeds as a natural source of bioactive compoundsFlores, Gema ; Blanch, Gracia P.  ; Ruiz del Castillo, M. Luisa  Artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Analysis of volatile compounds in edible oils using simultaneous distillation-solvent extraction and direct coupling of liquid chromatography with gas chromatographyCaja López, M. del Mar:; Ruiz del Castillo, M. Luisa  ; Alvarez, R. M.; Herraiz Carasa, Marta ; Blanch, Gracia P.  Artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Analysis of wine aroma by off-line and on-line supercritical fluid extraction - gas chromatographyBlanch, Gracia P.  ; Reglero, Guillermo  ; Herraiz Carasa, Marta Artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Application of Chrastil's model to the extraction in SC-CO2 of β-carotene and lutein in Mentha spicata L.Gómez Prieto, María Salud; Ruiz del Castillo, M. Luisa  ; Santa-María, Guillermo ; Blanch, Gracia P.  Artículo
10closedAccess2011Biofunctionalization of Cholesteric Liquid-Crystal Helical Polymers. NanocarriersPérez Méndez, Mercedes ; Fayos, J.; Blanch, Gracia P.  ; Sánchez-Cortés, Santiago Artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Changes in strawberry volatile constituents after pre-harvest treatment with natural hormonal compoundsBlanch, Gracia P.  ; Ruiz del Castillo, M. Luisa  Artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Changes in the enantiomeric distribution of selected volatile constituents of Mentha pulegium L. powders caused by hot water treatmentBrokl, M. ; Flores, Gema ; Blanch, Gracia P.  ; Ruiz del Castillo, M. Luisa  Artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Chiral evaluation of aroma-active compounds in real complex samplesRuiz del Castillo, M. Luisa  ; Caja López, M. del Mar:; Blanch, Gracia P.  ; Herraiz Carasa, Marta Artículo
14openAccessCombined_ monodimensional_ chromatographic_ approaches_ to monitor the.pdf.jpg2013Combined monodimensional chromatographic approaches to monitor the presence of d-amino acids in cheeseSardella, Roccaldo; Lisanti, A.; Marinozzi, M.; Ianni, F.; Natalini, B.; Blanch, Gracia P.  ; Ruiz del Castillo, M. Luisa  Artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Comparison of Different Methods for the Evaluation of the Authenticity of Olive Oil and Hazelnut OilBlanch, Gracia P.  ; Caja López, M. del Mar:; Ruiz del Castillo, M. Luisa  ; Herraiz Carasa, Marta Artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composition of free amino acids in infant formulasCaja López, M. del Mar:; Blanch, Gracia P.  ; Calvo, Marta Artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Derivatization of Chiral Amino Acids in Supercritical Carbon DioxideCaja López, M. del Mar:; Blanch, Gracia P.  ; Herraiz Carasa, Marta Artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Detection of the adulteration of olive oils by solid phase microextraction and multidimensional gas chromatographyFlores, Gema ; Ruiz del Castillo, M. Luisa  ; Blanch, Gracia P.  ; Herraiz Carasa, Marta Artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of (E)-5-methylhept-2-en-4-one in deodorised hazelnut oil. Application to the detection of adulterated olive oilsBlanch, Gracia P.  ; Caja López, M. del Mar:; León Camacho, Manuel ; Herraiz Carasa, Marta Artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of the enantiomeric composition of γ-lactones in edible oils by on-line coupled high performance liquid chromatography and gas chromatographyRuiz del Castillo, M. Luisa  ; Herraiz Carasa, Marta ; Blanch, Gracia P.  Artículo