Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (IG) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 367.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
3
4
...
37
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
mar-2022
Mechanical pretreatments of different agri-based feedstock in full-scale biogas plants under real operational conditions
Garuti, Mirco
;
Sinisgalli, Erika
;
Soldano, Mariangela
;
Fermoso, Fernando G.
CSIC
ORCID
;
Jiménez-Rodríguez, Antonia
;
Carnevale, Monica
;
Gallucci, Francesco
artículo
2
openAccess
24-may-2021
Multi-Statistical Approach for the Study of Volatile Compounds of Industrial Spoiled Manzanilla Spanish-Style Table Olive Fermentations
Garrido Fernández, A.
CSIC
ORCID
;
Montaño, Alfredo
CSIC
ORCID
;
Cortés Delgado, Amparo
CSIC
ORCID
;
Rodríguez-Gómez, Francisco J.
CSIC
ORCID
;
Arroyo López, Francisco Noé
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
1-ene-2022
Pre-cooling and cold storage of olives (cv Picual) in containers with a capacity of 400 kg
Plasquy, Eddy
;
Florido Fernández, M.C.
;
Sola-Guirado, Rafael R.
;
García Martos, José M.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
3-jun-2022
Microalga Isochrysis galbana biorefinery: Obtaining fucoxanthin and biogas after supercritical fluid extraction
Ruiz-Domínguez, Mari Carmen
;
Rincón, Bárbara
CSIC
ORCID
;
Martín, María de los Ángeles
;
Gutiérrez, María del Carmen
;
Salinas, Francisca
;
Medina, Elena
;
Cerezal-Mezquita, Pedro
artículo
5
openAccess
1-jun-2022
Effect of different digestates derived from anaerobic co-digestion of olive mill solid waste (omsw) and various microalgae as fertilizers for the cultivation of ryegrass
Fernández-Rodríguez, M. J.
CSIC
ORCID
;
Palenzuela, M. V.
;
Ballesteros, M.
;
Mancilla-Leytón, Juan Manuel
;
Borja Padilla, Rafael
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
ene-2021
Chemical components influencing oxidative stability and sensorial properties of extra virgin olive oil and effect of genotype and location on their expression
Serrano, Alicia
;
de la Rosa, Raúl
CSIC
ORCID
CVN
;
Sánchez-Ortiz, Araceli
CSIC
;
Cano, Juan
;
Pérez Rubio, Ana Gracia
CSIC
ORCID
;
Sanz, Carlos
CSIC
ORCID
;
Arias-Calderón, Rocío
;
Velasco Varo, Leonardo
CSIC
ORCID
;
León, Lorenzo
artículo
7
openAccess
1-nov-2022
Enhancing the recovery of volatile fatty acids from strawberry extrudate through anaerobic fermentation at different pH values
Cubero-Cardoso, Juan
CSIC
ORCID
;
Russo, Egidio
;
Serrano Moral, Antonio
CSIC
ORCID
;
Trujillo-Reyes, Ángeles
CSIC
ORCID
;
Villa-Gomez, Denys
;
Esposito, Giovanni
;
Fermoso, Fernando G.
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
1-oct-2021
Performance testing of new artificial olfactory reference materials in virgin olive oil sensory assessment
Barbieri, Sara
;
Aparicio-Ruiz, R.
CSIC
ORCID
;
Brkić Bubola, Karolina
;
Bučar-Miklavčič, Milena
;
Lacoste, Florence
;
Tibet, Ummuhan
;
Winkelmann, Ole
;
Bendini, Alessandra
;
García-González, Diego L.
CSIC
ORCID
;
Gallina Toschi, Tullia
artículo
9
openAccess
abr-2021
Strawberry postharvest shelf life is related to total acid content and fruit firmness
Pistón, F.
;
Pérez Rubio, Ana Gracia
CSIC
ORCID
;
Sanz, Carlos
CSIC
ORCID
;
Refoyo, A.
artículo
10
openAccess
2021
Collaborative peer validation of a harmonized SPME-GC-MS method for analysis of selected volatile compounds in virgin olive oils [intervalidazione di un metodo armonizzato SPME-GC-MS per l¿analisi di composti volatili selezionati in oli di oliva vergini]
Aparicio-Ruiz, R.
CSIC
ORCID
;
Ortiz-Romero, Clemente
CSIC
;
Casadei, Enrico
;
García-González, Diego L.
CSIC
ORCID
;
Servili, Maurizio
;
Selvaggini, Roberto
;
Lacoste, Florence
;
Escobessa, Julien
;
Vichi, Stefania
CSIC
ORCID
;
Quintanilla-Casas, Beatriz
;
Golay, Pierre Alain
;
Lucci, Paolo
;
Moret, Erica
;
Valli, Enrico
;
Bendini, Alessandra
;
Gallina Toschi, Tullia
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
2139
Publications
Autor
36
Millán-Linares, María del Carmen
34
Gallina Toschi, Tullia
30
Bendini, Alessandra
30
Borja Padilla, Rafael
27
García-González, Diego L.
26
Fernández-Prior, África
26
Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo
25
Fermoso, Fernando G.
22
Pedroche, Justo
21
Brenes Balbuena, Manuel
.
siguiente >
Palabras clave
23
Olive oil
22
Anaerobic digestion
21
Virgin olive oil
18
Antioxidant activity
18
Phenolic compounds
13
Hydroxytyrosol
13
Volatile compounds
12
Carotenoids
11
Fatty acids
11
Fermentation
.
siguiente >
Fecha de Publicación
105
2022
138
2021
124
2020