Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 10.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2020
Characterization of the jumbo squid (Dosidicus gigas) skin by-product by shotgun proteomics and protein-based bioinformatics
Carrera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Ezquerra-Brauer, Josafat
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2014
Bioactive peptides generated from meat industry by-products
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Reig, Milagro
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
13-abr-2020
Antioxidant peptides profile in dry-cured ham as affected by gastrointestinal digestion
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mauri, Lodovica
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
25-abr-2017
Effect of cooking and in vitro digestion on the antioxidant activity of dry-cured ham by-products
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Hayes, María
;
Reig, Milagro
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
11-mar-2020
Recent Progress in Enzymatic Release of Peptides in Foods of Animal Origin and Assessment of Bioactivity
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Reig, Milagro
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2019
Peptides with Potential Cardioprotective Effects Derived from Dry-Cured Ham Byproducts
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Hayes, Maria
;
Reig, Milagro
;
ToldráVilardell, Fidel
artículo
7
openAccess
2019
Controlled enzymatic hydrolysis of pollen protein as promising tool for production of potential bioactive peptides
Maqsoudlou, Atefe
;
Sadeghi Mahoonak, Alireza
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Mohebodini, Hossein
;
Ghorbani, Mohamad
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
2014
Peptidomics for discovery, bioavailability and monitoring of dairy bioactive peptides
Sánchez-Rivera, Laura
CSIC
;
Martínez-Maqueda, D.
CSIC
ORCID
;
Cruz-Huerta, Elvia
CSIC
ORCID
;
Miralles, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Recio, Isidra
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
20-jun-2020
Effect of cooking and in vitro digestion on the peptide profile of chicken breast muscle and antioxidant and alcohol dehydrogenase stabilization activity
Xiao, Chuqiao
;
Toldrá, Fidel
;
Zhou, Feibai
;
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Zhao, Mouming
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2019
Peptide identification in alcalase hydrolysated pollen and comparison of its bioactivity with royal jelly
Maqsoudlou, Atefe
;
Mahoonak, Alireza Sadeghi
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Mohebodini, Hossein
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Ghorbani, Mohamad
artículo
Explorar
Autor
8
Mora, Leticia
6
Toldrá Vilardell, Fidel
5
Gallego, Marta
4
Reig, Milagro
2
Aristoy, María Concepción
2
Ghorbani, Mohamad
2
Maqsoudlou, Atefe
2
Mohebodini, Hossein
1
Aubourg, Santiago P.
1
Carrera, Mónica
.
siguiente >
Palabras clave
2
Antioxidant activity
2
Gastrointestinal digestion
2
Ham bones
2
Heat treatment
2
Pollen hydrolysate
2
Proteolysis
1
ACE-inhibitory
1
ACE-inhibitory activity
1
Antihypertensive peptides
1
Antimicrobial peptides
.
siguiente >
Fecha de Publicación
4
2020
3
2019
1
2017
2
2014