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Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
1999
Barley spent grain: release of hydroxycinnamic acids (ferulic and p-coumaric acids) by commercial enzyme preparations
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
artículo
2
closedAccess
1997
Phenolic composition of industrially manufactured purées and concentrates from peach and apple fruits
Bengoechea, M. Luz
;
Sancho, Ana I.
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Estrella, Isabel
CSIC
;
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
;
Hernández, M. Teresa
CSIC
artículo
3
closedAccess
1998
Differentiation of intermediate products (concentrates and purées) from the fruit industry by means of phenolic content
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Bengoechea, M. Luz
;
Sancho, Ana I.
;
Estrella, Isabel
CSIC
;
Hernández, M. Teresa
CSIC
;
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
artículo
4
closedAccess
1996
Determination of some structural features of procyanidins and related compounds by photodiode-array detection
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Hernández, M. Teresa
CSIC
;
Bengoechea, M. Luz
;
Quesada, Cristina
;
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
;
Estrella, Isabel
CSIC
artículo
5
closedAccess
1995
Structure of hydroxycinnamic acid derivatives established by high-performance liquid chromatography with photodiode-array detection
Bengoechea, M. Luz
;
Hernández, M. Teresa
CSIC
;
Quesada, Cristina
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Estrella, Isabel
CSIC
;
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
artículo
6
closedAccess
1997
Variations in the phenolic composition of fruit juices with different treatments
Hernández, M. Teresa
CSIC
;
Ausín, Nieves
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Bengoechea, M. Luz
;
Estrella, Isabel
CSIC
;
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
artículo
7
closedAccess
1993
Application of principal component analysis to simple determinations of brandies as a means of verifying quality
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
1998
Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines
Luguera, C.
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Pueyo Pérez, Encarnación
CSIC
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Polo, María Carmen
artículo
9
openAccess
1996
Phenolic inhibitors of α-amylase and trypsin enzymes by extracts from pears, lentils, and cocoa
Quesada, Cristina
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Nieto, Ofelia
CSIC
;
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
;
Hernández, M. Teresa
CSIC
;
Estrella, Isabel
CSIC
artículo
10
closedAccess
1997
Identification of 2,3-dihydroxy-1-guaiacylpropan-1-one in brandies
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Jimeno, M. Luisa
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
746
Publications
Autor
9
Gómez-Cordovés, Carmen
6
Estrella, Isabel
6
Hernández, M. Teresa
5
Bengoechea, M. Luz
3
Quesada, Cristina
2
Sancho, Ana I.
1
Ausín, Nieves
1
Jimeno, M. Luisa
1
Luguera, C.
1
Moreno-Arribas, M. Victoria
.
siguiente >
Palabras clave
1
a-Amylase
1
Brandies
1
Cocoa
1
Condensed tannins
1
Enzymatic inhibition
1
fast protein liquid chromatography
1
Lentils
1
Pears
1
Phenols
1
Protein fractions
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
1999
2
1998
3
1997
2
1996
1
1995
1
1993