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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Barley spent grain: release of hydroxycinnamic acids (ferulic and p-coumaric acids) by commercial enzyme preparationsBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Phenolic composition of industrially manufactured purées and concentrates from peach and apple fruitsBengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Differentiation of intermediate products (concentrates and purées) from the fruit industry by means of phenolic contentBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Bengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Determination of some structural features of procyanidins and related compounds by photodiode-array detectionBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Bengoechea, M. Luz; Quesada, Cristina; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Structure of hydroxycinnamic acid derivatives established by high-performance liquid chromatography with photodiode-array detectionBengoechea, M. Luz; Hernández, M. Teresa CSIC ; Quesada, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Variations in the phenolic composition of fruit juices with different treatmentsHernández, M. Teresa CSIC ; Ausín, Nieves; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Bengoechea, M. Luz; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Application of principal component analysis to simple determinations of brandies as a means of verifying qualityGómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
8closedAccess1998Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling winesLuguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Polo, María Carmenartículo
9openAccessphenolcoco.pdf.jpg1996Phenolic inhibitors of α-amylase and trypsin enzymes by extracts from pears, lentils, and cocoaQuesada, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Nieto, Ofelia CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Identification of 2,3-dihydroxy-1-guaiacylpropan-1-one in brandiesGómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCIDartículo