Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-50 de 129.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Evolution and kinetics of monosaccharides, disaccharides and α-galactosides during germination of lentilsFrías, Juana CSIC ORCID ; Díaz-Pollan, Concepción; Hedley, Clifford L.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ene-2007Chemical, biological and sensory evaluation of pasta products supplemented with α-galactoside-free lupin floursTorres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Granito, Marisela; Guerra, Marisa; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Influence of processing on trypsin inhibitor activity of faba beans and its physiological effectVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Díaz-Pollan, Concepción; Fernandez, Mar; López-Jurado, María; Urbano, Gloriaartículo
4openAccesseffesoak.pdf.jpg1995Effect of light on carbohydrates and hydrosoluble vitamins of lentils during soakingFrías, Juana CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Sierra, Isabel; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
5closedAccessmay-2010Amino acid composition and chemical score of raw, processed legumes and supplemented pastaMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Torres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2008Application of high-pressure treatment on alfalfa (Medicago sativa) and mung bean (Vigna radiata) seeds to enhance the microbiological safety of their sproutsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Nutritional assessment of raw, heated, and germinated lentilsUrbano, Gloria; López-Jurado, María; Hernández, Javier; Fernandez, Mar; Moreu, Maria-Carmen; Frías, Juana CSIC ORCID ; Díaz-Pollan, Concepción; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
8closedAccess2007Biogenic amines and HL60 citotoxicity of alfalfa and fenugreek sproutsFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Perez-Romero, A.; Pilarski, R.; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Quality assessment of sauerkraut produced with Lactobacillus plantarumFrías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2002Nutritional improvement of beans (Phaseolus vulgaris) by natural fermentationGranito, Marisela; Frías, Juana CSIC ORCID ; Doblado, Rosa; Guerra, Marisa; Champ, Martine; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of treatment with α-galactosidase, tannase or a cell-wall-degrading enzyme complex on the nutritive utilisation of protein and carbohydrates from pea (Pisum sativum L.) flourUrbano, Gloria; López-Jurado, María; Porres, Jesús M.; Frejnagel, Sławomir; Gómez-Villalva, Elena; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Aranda Ramírez, Pilarartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Functional lupin seeds (Lupinus albus L. and Lupinus luteus L.) after extraction of α-galactosidesMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2005Raffinose family of oligosaccharides from lupin seeds as prebiotics: Application in dairy productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Gómez, Rosario CSIC artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Germination effect on lentil starchFrías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Price, Keith; Fenwick, Roger; Ring, Steve G.póster de congreso
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Kinetics of trypsin inhibitor activity and phenolic compounds during natural fermentation of lentilsTabera, Javier; Estrella, Isabel CSIC ; Villa, Rosa CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effect of germination on physico-chemical properties of lentil starch and its componentsFrías, Juana CSIC ORCID ; Fornal, Józef; Ring, Steve G.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Germinated Cajanus cajan seeds as ingredients in pasta products: Chemical, biological and sensory evaluationTorres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Granito, Marisela; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Biological activity of α-galactoside preparations from Lupinus angustifolius L. and Pisum sativum L. seedsGulewicz, Piotr; Szymaniec, Stanisław; Bubak, Barbara; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Trojanowska, Krystyna; Gulewicz, Krzysztofartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Voltametric and spectral characterization of ascorbigen and its determination in sauerkrauts from white cabbageZielinska, Danuta; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Valverde, Serafín CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2004Effects of different germination conditions on the contents of free protein and non-protein amino acids of commercial legumesKuo, Yu-Haey; Rozan, Pascale; Lambein, Fernand; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2009Effect of flour extraction rate and baking on thiamine and riboflavin content and antioxidant capacity of traditional rye breadMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zieliński, Halinaartículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2005Changes in chemical composition of lupin seeds (Lupinus angustifolius) after selective α-galactoside extractionTorres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
23closedAccess2007Fermentation as a bio-process to obtain functional soybean floursFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Zielinski, Henrykartículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2005Vitamin B1 and B2, dietary fiber and minerals content of Cruciferae sproutsZielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Sprouted garden cress enriched with seleniumFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Ciska, Ewa; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC comunicación de congreso
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Raffinose family oligosaccharides in lupin processing wastewatersMartos, S.; Maya, I.; Fernández-Bolaños, José G.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID póster de congreso
27closedAccessmay-2009Evaluation of bio-processes to improve the antioxidant characteristics of chickpeasFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2003Assessment of nutritional compounds and antinutritional factors in pea (Pisum sativum) seedsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Hernández, Amelia; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Sierra, Isabel; Rodríguez, Carmen CSIC ORCID ; Blázquez, Inmaculada; Vicente, Gemaartículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Effect of processing on some antinutritive factors of Vicia faba. Influence on protein digestibility and food intake in ratsFernandez, Mar; Aranda, Pilar CSIC ORCID ; López-Jurado, María; Urbano, Gloria; Estrella, E.; Sotomayor, Cristina; Díaz-Pollan, Concepción; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC comunicación de congreso
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-2009Antioxidant capacity evaluation and polyphenolic content of high-protein lupin productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jun-2010Time dependence of bioactive compounds and antioxidant capacity during germination of different cultivars of broccoli and radish seedsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Ciska, Ewa; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Proximate composition of "Mocan" (Visnea mocanera L.f.): A fruit consumed by canary nativesHernández, Margarita CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Rabanal, Rosa; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-mar-2008Effect of germination on the protein fractional composition of different lupin speciesGulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Ciesiołka, Danuta; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Chemical evaluation and sensory quality of sauerkrauts obtained by natural an induced fermentation at different NaCl levels from Brassica oleracea var. capitata cv. Bronco grown in Eastern Spain. Effect of storagePeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Bioavailability of phosphorus in raw and processed faba beans (Vicia faba)Fernandez, Mar; Aranda, Pilar CSIC ORCID ; López-Jurado, María; Urbano, Gloria; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sotomayor, Cristina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Effect of natural fermentation on carbohydrates, riboflavin and trypsin inhibitor activity of lentilsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Tabera, Javier; Ruiz, Raquel CSIC; Bacon, Jimartículo
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Determination, by NMR spectroscopy, of the structure of ciceritol, a pseudotrisaccharide isolated from lentilsBernabé, Manuel CSIC; Fenwick, Roger; Frías, Juana CSIC ORCID ; Jiménez-Barbero, Jesús CSIC ORCID; Price, Keith; Valverde, Serafín CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2006Influence of addition of raffinose family oligosaccharides on probiotic survival in fermented milk during refrigerated storageFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Total chemically available (free and intrachain) Lysine and Furosine in pea, bean, and lentil sproutsRodríguez, Carmen CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Hernández, Ameliaartículo
40closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Evolution of trypsin inhibitor activity during germination of lentilsFrías, Juana CSIC ORCID ; Díaz-Pollan, Concepción; Hedley, Clifford L.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Changes in nutritional value and citotoxicity of garden cress germinated with different selenium solutionsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Ciska, Ewa; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of fermentation conditions on glucosinolates, ascorbigen and ascorbic acid content in white cabbage (Brassica oleracea ssp. Capitata cv. Taler) cultivated in different seasonsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Ciska, Ewa; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Kozlowska, Halinaartículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of flour extraction and baking process on vitamins B1 and B2 content and antioxidant capacity of traditional rye breadMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Piskula, Mariusz K.; Zieliński, Halinapóster de congreso
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2009Efficacy of combination of high pressure treatment, temperature and antimicrobial compounds to improve the microbiological quality of alfalfa seeds for sprout productionPeñas, Elena CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Estudio de la calidad nutricional de arveja (Pisum sativum L.) sometida a procesos de extrusiónGiacomino, S.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Ferreyra, V.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Pellegrino, N.; Apro, Nicolás; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Sambucetti, M. E.; Olivera Carrión, Margaritapóster de congreso
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2007Microstructural and biochemical changes in raw and germinated cowpea seeds upon high-pressure treatmentBlaszczak, W.; Doblado, Rosa; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Sadowska, Jadwiga; Fornal, Józefartículo
47closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2010Impact of fermentation conditions and refrigerated storage on microbial quality and biogenic amine content on sauerkrautPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
48closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Influence of season and fermentation conditions on glucosinolates, vitamin C and ascorbigen content in Brassica oleracea var. capitata cv. Taler.Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Ciska, Ewa; Kozlowska, Halina; Olsztyn, Poland; Piskula, Mariusz K.póster de congreso
49closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-may-2008Correlations between some nitrogen fractions, lysine, histidine, tyrosine, and ornithine contents during the germination of peas, beans, and lentilsRodríguez, Carmen CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Hernández, Ameliaartículo
50closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effect of processing on some antinutritional factors of lentilsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gorospe, Maria J.; Ruiz, Raquel CSIC; Bacon, Jimartículo
Resultados 1-50 de 129.