Firma en Digital.CSIC (*)
Montero García, Pilar
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Productos. Grupo: Desarrollo, Valorización e Innovación de Productos de la Pesca (INNOVAPESCA)
 
Categoría Profesional
Profesora de investigación del CSIC
 
Especialización
Desarrollo, Valorización e Innovación de Productos de la Pesca
 
Email
mpmontero@ictan.csic.es
 
ORCID
 
Perfil en Google Scholar
 

Refined By:
Autor:  Borderías, A. Javier

Resultados 1-20 de 42.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Behavior of octopus muscle (Octopus vulgaris) under a process of pressure-time-temperature combinationsHurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Behaviour of myofibrillar proteins and collagen in hake (Merluccius merluccius L.) muscle during frozen storage and its effect on textureMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Biological characteristics affect the quality of farmed atlantic salmon and smoked muscleGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Hurtado, O.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Changes in hake muscle collagen during frozen storage due to seasonal effectsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Changes in protein function of sardines stored in ice with and without added saltHuidobro, Almudena; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Characterization of hake (Merluccius merluccius L.) and trout (Salmo irideus Gibb) collagenMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Turnay, J.; Leyzarbe, M. Antoniaartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Characterization of proteolytic activity in octopus (Octopus vulgaris) arm muscleHurtado, José L.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; An, H.artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Chemical and functional properties of sardine (Sardina pilchardus W.) dark and light muscle proteins during frozen storage. Effect of washing on mince qualityMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pardo, M. V.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Chemical interactions of nonmuscle proteins in the network of sardine (Sardina pilchardus) muscle gelsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
10openAccessChilled storage of high-pressure.pdf.jpg1998Chilled storage of high pressure and heat-induced gels of blue whithing (Micromesistius poutassou) muscleMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Chilled storage of pressurized octopus (Octopus vulgaris) muscleHurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Collagen characteristics of farmed Atlantic salmon with firm and soft fillet textureMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; Mørkøre, T.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Distribution and hardness of muscle connective tissue in hake (Merluccius merluccius L.) and trout (Salmo irideus gibb)Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of heating temperature and sodium chloride concentration on ultrastructure and texture of gels made from giant squid (Dosidicus gigas) with addition of starch, l-carrageenan and egg whiteGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of heating temperature and sodium chloride concentration on ultrastructure and texture of gels made from giant squid (Dosidicus gigas) with addition of starch, ι-carrageenan and egg whiteGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Effect of pH and the presence of NaCl on some hydration properties of collagenous material from trout (Salmo irideus Gibb) muscle and skinMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Effect of rigor mortis and ageing on collagen in trout (Salmo irideus) muscleMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of selective breeding on collagen properties of Atlantic salmon (Salmo salar L.)Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Jacq, C.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Mørkøre, T.artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Emulsifying properties of an ultrafiltered protein from minced fish wash waterHuidobro, Almudena; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Extension of shelf life of chilled hake (Merluccius capensis) by high pressureHurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo