Firma en Digital.CSIC (*)
Velasco, Joaquín
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos. Grupo: Modificaciones de los Lípidos de los Alimentos
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Modificaciones de los Lípidos de los Alimentos.
 
Email
velasco@ig.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  García-González, Aída

Resultados 1-6 de 6.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPostprint_2017_FoodAnalMeth.pdf.jpgabr-2018An Analytical Simplification for Faster Determination of Fatty Acid Composition and Phytosterols in Seed OilsGarcía-González, Aída CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
2openAccessfoods-10-01901.pdf.jpg16-ago-2021Attempts of Physical Refining of Sterol-Rich Sunflower Press Oil to Obtain Minimally Processed Edible OilGarcía-González, Aída CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
3openAccessPostP_2020_JSFA_0837-BIB.pdf.jpg15-ene-2021Characterization Of Press And Solvent Extraction Oils From New Sunflower Seeds With Modified Phytosterol CompositionsGarcía-González, Aída CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
4openAccessantioxidants-12-01993.pdf.jpgnov-2023New Insights into the Loss of Antioxidant Effectiveness of Phenolic Compounds in Vegetable Oils in the Presence of PhosphatidylcholineVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Gil García, María Jesús CSIC; Wen, Yun-Qi; García-González, Aída CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
5openAccessLWT_2023_V184_115081.pdf.jpg15-jul-2023Olive pomace oil improves the oxidative stability and nutritional value of oil-based cakes with anise essence, a traditional confectionery product in SpainVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; García-González, Aída CSIC; Zamora, Rosario CSIC ORCID ; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
6openAccessfoods-12-02125-v3.pdf.jpg24-may-2023Quality and Nutritional Changes of Traditional Cupcakes in the Processing and Storage as a Result of Sunflower Oil Replacements with Refined Olive Pomace OilVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; García-González, Aída CSIC; Zamora, Rosario CSIC ORCID ; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCIDartículo