Firma en Digital.CSIC (*)
Rupérez Antón, Pilar
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Metabolismo y Nutrición (DMN). Grupo: Alimentos Funcionales de Origen Vegetal y Salud (ALIVEFSA)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización
Traditional and functional food and ingredient quality, safety and value enhancement. Search for and application of bioactive compounds from agri-food surplus and by-products
 
Email
pruperez@ictan.csic.es
 
 
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Refined By:
Autor:  Mateos-Aparicio, Inmaculada

Resultados 1-16 de 16.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Apple by-product dietary fibre exhibits potential prebiotic and hypolipidemic effectsin high-fat fed Wistar ratsMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Peña Armada, Rocío de la; Pérez-Cózar, María Luisa; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Redondo Cuenca, Araceli; Villanueva Suárez, M. Joséartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Determination of soluble dietary fibre content of Okara treated with high hydrostatic pressure and enzymes: a comparative evaluation of two methods (AOAC and HPLC-ELSD)Pérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017High hydrostatic pressure aided by food-grade enzymes as a novel approach for Okara valorizationPérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
4openAccessHigh_Peña_Armada_Art2020.pdf.jpg2020High hydrostatic pressure assisted by Celluclast® releases oligosaccharides from apple by-productPeña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
5openAccesshighingredi.pdf.jpg2022High hydrostatic pressure assisted by food-grade enzymes as a sustainable approach for the development of an antioxidant ingredientPeña Armada, Rocío de la; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Villanueva Suárez, M. José; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010High hydrostatic pressure improves the functionality of dietary fibre in okara by-product from soybeanMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Mateos-Peinado, C; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
7openAccessin-vitro-fermentability-and-prebiotic-potential-.pdf.jpg2016In vitro fermentability and prebiotic potential of soyabean Okara by human faecal microbiotaPérez-López, Elena CSIC; Cela, D.; Costabile, Adele; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Low molecular weight carbohydrates released from Okara by enzymatic treatment under high hydrostatic pressurePérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Multifunctional antioxidant activity of polysaccharide fractions from the soybean byproduct okaraMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Mateos-Peinado, C; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
10openAccessnovelCelluclast.pdf.jpg2021Novel rich-in-soluble dietary fiber apple ingredient obtained from the synergistic effect of high hydrostatic pressure aided by Celluclast®Peña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Okara de soja y actividades antioxidantes de sus polisacáridosMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Mateos-Peinado, C; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Okara treated with high hydrostatic pressure assisted by Ultraflo® L: Effect on solubility of dietary fibrePérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Pre-treatment and extraction techniques for recovery of added value compounds from wastes throughout the agri-food chainArshadi, Mehrdad; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
14openAccess2015Prebióticos; concepto, propiedades y efectos beneficiososCorzo, Nieves CSIC ORCID ; Alonso, José Luis CSIC ORCID; Azpiroz, Fernando; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Plou Gasca, Francisco José CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDartículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Soybean Okara modulates gut microbiota in rats fed a high-fat dietPérez-López, Elena CSIC; Veses, Ana M. CSIC ORCID ; Redondo, Noemí CSIC; Tenorio-Sanz, M. D.; Villanueva Suárez, M. José; Redondo Cuenca, Araceli; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Nova, Esther CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Valorisation approach for the soybean by-product Okara using high hydrostatic pressureMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Pérez-López, Elena CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo