Firma en Digital.CSIC (*)
Mantecón, Ángel R.
 
Otras firmas
Ruíz Mantecón, Ángel
 
Centro o Instituto
CSIC – Instituto de Ganadería de Montaña (IGM)
 
Departamento
Sistemas Ganaderos y Uso del Territorio
 
Categoría Profesional
Profesor Investigación. CSIC
 
Especialización
Veterinaria. Bioquímica, Genética y biología molecular. Inmunología y microbiología.
 
Email
mantecon@eae.csic.es
 
 
Perfil en Google Scholar
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  Giráldez, Francisco Javier
Autor:  Andrés, Sonia

Resultados 1-9 de 9.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo
2closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Discrimination of adult steers (oxen) and young cattle ground meat samples by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo
3openAccessAnim. Prod.Sci.Reg. 442 Postprint.pdf.jpg2010Feed intake, digestibility, and carcass characteristics of lambs fed a diet supplemented with soluble fibreBodas, Raúl CSIC ORCID; López, Secundino CSIC ORCID ; Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
4openAccessPub335.pdf.jpg2005How can NIRS method be used to predict in situ crude protein and neutral detergent fibre degradation in herbage?Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Calleja, Alfredo CSIC; Peláez, Rodrigo; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
5closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2005Nutritive evaluation of herbage from permanent meadows by near-infrared reflectance spectroscopy: 1. Prediction of chemical composition and in vitro digestibilityAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Calleja, Alfredo CSICartículo
6closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2005Nutritive evaluation of herbage from permanent meadows by near-infrared reflectance spectroscopy: 2. Prediction of crude protein and dry matter degradabilityAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Calleja, Alfredo CSIC; López, Secundino CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
7closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2006Potential use of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) for the estimation of chemical composition of oxen meat samplesPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo
8closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Prediction of chemical composition of sugar beet pulp by near infrared reflectance spectroscopyFernández Díez, Begoña CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
9closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2009Vinasse added to dried sugar beet pulp: Preference rate, voluntary intake, and digestive utilization in sheepFernández Díez, Begoña CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo