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Firma en Digital.CSIC (*)
Morales, F. J.
 
Centro o Instituto
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Química de Alimentos - Seguridad Alimentaria
 
Email
fjmorales@ictan.csic.es
 
ORCID
 
Perfil en Google Scholar
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
 
 

Refined By:
Autor:  Arribas Lorenzo, Gema

Resultados 1-15 de 15.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Acrylamide content of selected Spanish foods: Survey of biscuits and bread derivativesRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Acrylamide formation in a cookie system as influenced by the oil phenol profile and degree of oxidationArribas Lorenzo, Gema CSIC; Fogliano, V.; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
3openAccessNOISI-14-2008-ALIMENTARIA-Acrilamida-IMSP-IF.pdf.jpgmay-2008Actuaciones sobre la presencia de acrilamida en alimentos comercializados en EspañaMorales, F. J. CSIC ORCID ; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCID; Jiménez Navarro, P.; Alarcón Serrano, E.; Borge Larrañaga, J.; Martín Gutiérrez, M. Justinaartículo
4openAccessOPEN_SCI_085.pdf.jpg2010Analysis, distribution, and dietary exposure of glyoxal and methylglyoxal in cookies and their relationship with other heat-induced contaminantsArribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
5closedAccess3-ago-2008Antioxidant activity of cookies and its relationship with heat-processing contaminants: A risk/benefit approachMorales, F. J. CSIC ORCID ; Martin, Saray; Açar, Ö. Ç.; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Gökmen, Vuralartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Degradation of free tryptophan in a cookie model system and its application in commercial samplesMorales, F. J. CSIC ORCID ; Açar, Ö. Ç.; Serpen, A.; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Gökmen, Vuralartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Determinación de acrilamida en alimentos procesadosAlarcón Serrano, E.; Borge Larrañaga, J.; Martín Gutiérrez, M. Justina; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Dietary exposure to acrylamide from potato crisps to the Spanish populationArribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of pyridoxamine on acrylamide formation in a glucose/asparagine model systemArribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Estimation of dietary intake of 5-hydroxymethylfurfural and related substances from coffee to Spanish populationArribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
11closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Investigating the correlation between acrylamide content and browning ratio of model cookiesGökmen, Vural; Açar, Ö. Ç.; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Isolation and Structural Characterization of acrylamide-pyridoxamine adductsArribas Lorenzo, Gema CSIC; Pintado-Sierra, Mercedes CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Multiple-stage extraction strategy for the determination of acrylamide in foodsGökmen, Vural; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Ataç, B.; Serpen, A.; Arribas Lorenzo, Gema CSICartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Recent insights in acrylamide as carcinogen in foodstuffsArribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008The formation of potentially harmful compounds in churros, a Spanish fried-dough pastry, as influenced by deep frying conditionsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Arribas Lorenzo, Gema CSICartículo