phot_fjmorales_2019.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Morales, F. J.
 
Centro o Instituto
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Química de Alimentos - Seguridad Alimentaria
 
Email
fjmorales@ictan.csic.es
 
ORCID
 
Perfil en Google Scholar
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
 
 

Refined By:
Autor:  Mesías, Marta
Autor:  Olombrada, Elena

Resultados 1-7 de 7.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessacrylamidulcis.pdf.jpg2024Acrylamide and hydroxymethylfurfural formation in roasted almonds (Prunus dulcis)Mesías, Marta CSIC ORCID ; Palenzuela, Cristina; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
2openAccessalgarrogastro.pdf.jpg2022Algarroba, una elección saludable en la nueva gastronomíaMesías, Marta CSIC ORCID ; Pereira, Elena; Caleja, Cristina; Barros, Lilliam; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
3openAccessformaL.pdf.jpg2023Formation of acrylamide during the roasting of chia seeds (Salvia hispanica L.)Mesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez García, Pablo CSIC ORCID; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
4openAccessinvestigabiscui.pdf.jpg2021Investigation on heat-induced chemical indexes in traditional and reformulated biscuitsMesías, Marta CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
5openAccessriskfood.pdf.jpg2023Risk/benefit evaluation of chia seeds as a new ingredient in cereal-based foodsMesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez García, Pablo CSIC ORCID; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
6openAccess145_OPEN_SCI_REVIEW_SEMILLAS.pdf.jpg2023Risk/Benefits of the use of chia, quinoa, sesame and flax seeds in bakery products. An update reviewOlombrada, Elena CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
7openAccessstudysetti.pdf.jpg2022Study of furanic compound content in common Spanish culinary preparations. Influence of the food preparation settingGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID artículo