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Navegación por Autor Lamúa Soldevilla, Manuel

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openAccessA new exact numerical series for the determination of the Biot number.pdf.jpgabr-2012A new exact numerical series for the determination of the Biot number: Application for the inverse estimation of the surface heat transfer coefficient in food processingCuesta, Francisco Javier CSIC; Lamúa Soldevilla, Manuel CSIC; Alique, Rafael CSICartículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg1994Asymptotic Modelling of the Transient Regime in Heat Conduction in Solids with General GeometryCuesta Benito, Francisco J.; Lamúa Soldevilla, Manuel CSICartículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2001Calculation of the minimum mean cooling/heating time of general-geometry solidsCuesta Benito, Francisco J.; Lamúa Soldevilla, Manuel CSICartículo
openAccess2117944_B1.pdf.jpg16-abr-1999Dispositivo y procedimiento de regulación de temperatura y humedadGutiérrez Matías, Francisco J.; Cuesta Benito, Francisco J.; Lamúa Soldevilla, Manuel CSICpatente
openAccessFourier_ series _solution.pdf.jpg2009Fourier series solution to the heat conduction equation with an internal heat source linearly dependent on temperature: Application to chilling of fruit and vegetablesCuesta Benito, Francisco J.; Lamúa Soldevilla, Manuel CSICartículo
openAccessGraphical calculation of half cooling-Completo.pdf.jpg1990Graphical calculation of half-cooling timesCuesta Benito, Francisco J.; Lamúa Soldevilla, Manuel CSIC; Moreno, Javier CSIC ORCIDartículo
openAccessMATERIALES305050[1].pdf.jpg2010Refrigeración evaporativa. Una alternativa de ahorro energético realLamúa Soldevilla, Manuel CSICtrabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Texture analysis of fish fillets and minced fish by both sensory and instrumental methodsBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Lamúa Soldevilla, Manuel CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Viscoelastic characterization of solid foods from creep compliance data: Application to potato tissuesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Cuesta Benito, Francisco J.; Lamúa Soldevilla, Manuel CSICartículo