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Navegación por Autor García-Cordero, Joaquín

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openAccess2023Anti-inflammatory effect of two pomegranate seed oils obtained by green technologies in Caco-2 cells using the bioaccessible fraction from in vitro gastrointestinal digestionBañares, Celia CSIC; Carballeda-Sangiao, Noelia CSIC ORCID; Chabni, Assamae; García-Cordero, Joaquín CSIC; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Torres, Carlos F. CSIC ORCID artículo
openAccessappetiobesi.pdf.jpg2021Appetite and satiety effects of the acute and regular consumption of green coffee phenols and green coffee phenol/oat β-glucan nutraceuticals in subjects with overweight and obesityRedondo-Puente, Mónica CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; González-Rámila, Susana CSIC; Tarradas, Rosa M. CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCIDartículo
openAccessasociasegui.pdf.jpg2021Asociación entre la linfocitosis relativa y los niveles de leptina en pacientes con Anorexia Nerviosa durante un año de seguimientoGarcía-Cordero, Joaquín CSICtesis de maestría
openAccesscocohuma.pdf.jpg2020Cocoa colonic phenolic metabolites are related to HDL-cholesterol raising effects and methylxanthine metabolites and insoluble dietary fibre to anti-inflammatory and hypoglycemic effects in humansSarriá, Beatriz CSIC ORCID; Gómez Juaristi, Miren CSIC; Martínez López, Sara CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
openAccessDietary Supplements_García.pdf.jpg8-may-2023Dietary supplements containing oat beta-glucan and/or green coffee (poly)phenols showed limited effect in modulating cardiometabolic risk biomarkers in overweight/obese patients without a lifestyle interventionGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; González-Rámila, Susana CSIC; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; Sierra-Cinos, José Luis; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccesseffecpatho.pdf.jpg2022Effect of olive pomace oil on cardiovascular health and associated pathologiesGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
openAccesspolyageposter.pdf.jpg2022Effects of the consumption of anthocyanins and flavanols in adults, POLYAGE studyPuertas-Martín, Veronica; García-Cordero, Joaquín CSIC; Pino, Alicia; Cuevas, Constanza; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID póster de congreso
openAccesseficacianutra.pdf.jpg2020Eficacia de los hidroxicinamatos y los beta-glucanos como herramientas dietéticas frente a la obesidad y sus disfunciones asociadas y su aplicación como nutracéuticoGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; González-Rámila, Susana CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
openAccesscafeverdebeta.pdf.jpg2018Estudio aleatorizado, cruzado, controlado en sujetos con obesidad y resistencia a insulina para evaluar la eficacia de un nuevo nutracéutico con café verde y beta-glucanoGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessdosisrespues.pdf.jpg2018Estudio dosis-respuesta sobre la eficacia de nuevos productos combinando hidroxicinamatos y fibra soluble como herramienta dietética frente a obesidad y disfunciones asociadasGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; González-Rámila, Susana CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessevaluatrial.pdf.jpg2022Evaluation of novel nutraceuticals based on the combination of oat beta-glucans and a green coffee phenolic extract to combat obesity and its comorbidities. A randomized, dose–response, parallel trialMateos, Raquel CSIC ORCID ; García-Cordero, Joaquín CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Gastrointestinal in vitro digestion and inmunoregulatory effect of pomegranate oil extracted by clean technologies in Caco-2 cellsBañares, Celia CSIC; Carballeda-Sangiao, Noelia CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Chabni, Assamae; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Torres, Carlos F. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessinfluence8.pdf.jpg2022Influence of 8-week daily consumption of a new product combining green coffee hydroxycinnamates and beta-glucans on polyphenol bioavailability in subjects with overweight and obesitySeguido, Miguel A. CSIC ORCID; Tarradas, Rosa M. CSIC; González-Rámila, Susana CSIC; García-Cordero, Joaquín CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
openAccessneurocogadul.pdf.jpg2022Neurocognitive effects of cocoa and red-berries consumption in healthy adultsGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Pino, Alicia; Cuevas, Constanza; Puertas-Martín, Veronica; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
openAccessolivevolunteer.pdf.jpg2023Olive pomace oil can improve blood lipid profile: a randomized, blind, crossover, controlled clinical trial in healthy and at-risk volunteersGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessolivehuman.pdf.jpg2022Olive pomace oil versus high oleic sunflower oil and sunflower oil: A comparative study in healthy and cardiovascular risk humansGonzález-Rámila, Susana CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; García-Cordero, Joaquín CSIC; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCIDartículo
openAccess2019Olive Pomace oil: an unforgotten source of vitamin EGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID póster de congreso
openAccessRegular_consumption_of_cocoa.pdf.jpg13-may-2023Regular consumption of cocoa and red berries as a strategy to Improve cardiovascular biomarkers via modulation of microbiota metabolism in healthy aging adultsGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Martinez, Alba; Blanco-Valverde, Carlos; Pino, Alicia; Puertas-Martín, Veronica; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-11-00679-v3.pdf.jpg25-feb-2022Regular Consumption of Green Coffee Phenol, Oat β-Glucan and Green Coffee Phenol/Oat β-Glucan Supplements Does Not Change Body Composition in Subjects with Overweight and ObesityGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Sierra-Cinos, José Luis; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; González-Rámila, Susana CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCIDartículo
openAccess2023Supplementary Materials - Regular consumption of cocoa and red berries as a strategy to Improve cardiovascular biomarkers via modulation of microbiota metabolism in healthy aging adultsGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Martinez, Alba; Blanco-Valverde, Carlos; Pino, Alicia; Puertas-Martín, Veronica; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID dataset