Mostrando resultados 65 a 84 de 136
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2019 | Genotype and dietary lysine deficiency affect carcass and muscle amino acid composition of pigs growing from 10 to 25 kg body weight | Palma Granados, Patricia CSIC ORCID; Lara Escribano, Luis CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Aguilera Sánchez, José Fernando CSIC ORCID; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2005 | Hábitos de vida y nutricionales en una muestra de adolescentes de la provincia de Granada | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Muñoz-Hoyos, A.; Ruiz Roca, Beatriz CSIC; Haro García, Ana María CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Galdó, Gabriel | póster de congreso |
closedAccess | | 4-oct-2023 | Heat stress effects on Iberian pig growth and productivity | Pardo Domínguez, Zaira CSIC ORCID; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignacio; Lachica, M. CSIC; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Lara Escribano, Luis CSIC ORCID; Garcia-Contreras, Consolacion CSIC ORCID ; Sánchez-Esquiliche, F.; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2006 | HMF uptake and transport from added culture medium and breakfast cereals in Caco-2 cells | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2006 | Idoneidad de la dieta Mediterránea para el desarrollo óseo durante la adolescencia | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Galdó, Gabriel; Muñoz-Hoyos, A.; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Impact of heat stress on meat quality and antioxidant markers in iberian pigs | Pardo Domínguez, Zaira CSIC ORCID; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignacio; Lachica, M. CSIC; Lara Escribano, Luis CSIC ORCID; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2022 | In vitro digestion assays using dynamic models for essential minerals in brazilian goat cheeses | da Paixão Teixeira, José Luan; Azevedo Lima Pallone, Juliana; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Morales-González, J.A.; Vellido-Pérez, J.A.; Martinez-Ferez, A. | artículo |
openAccess | | 12-sep-2022 | Inclusion of avocado seeds in diets for growing pigs: growth, nutrient digestibility and energy value | Haro García, Ana María CSIC ORCID; Lara Escribano, Luis CSIC ORCID; Lachica, M. CSIC; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignacio; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Increased Maillard reaction products intake reduces phosphorus digestibility in male adolescent mice | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2005 | Indicadores de la Reacción de Maillard en una dieta de consumo habitual | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2009 | Influence of diets rich in Maillard reaction products on calcium bioavailability. Assays in male adolescents and in caco-2 cells | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2000 | Influence of heat treatment of casein in presence of reducing sugars on Zn solubility and Zn uptake by Caco-2 cells after in vitro digestion | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Valverde, A.; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
openAccess | | 30-dic-2003 | Influencia de los productos de la reacción entre lípidos oxidados (4,5 (E)-epoxy-2(E)-heptenal y 4,5 (E)-epoxy- 2 (E) -decenal) y lisina sobre la utilización de zinc y calcio: ensayos en células Caco-2 | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
openAccess | | 2003 | Influencia de los productos de la reacción entre lípidos oxidados (4,5 (E)-epoxy-2(E)-heptenal y 4,5 (E)-epoxy- 2 (E) -decenal) y lisina sobre la utilización de zinc y calcio: ensayos en células Caco-2 | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2007 | Influencia del consumo de productos de la reacción de Maillard con distinto grado de pardeamiento en la digestibilidad proteica de la dieta | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2007 | Influencia del proceso de extrusión para la fabricación de pellets sobre la digestibilidad mineral in vitro | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Nieto, Rosa; Aguilera Sánchez, José Fernando CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Ingesta de magnesio en la dieta de un colectivo de adolescentes | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2012 | Ingesta de potasio en la dieta de un colectivo de adolescentes | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2010 | Ingesta de sodio en la dieta de un colectivo de adolescentes | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2009 | Intake of Maillard reaction products reduces iron bioavailability in male adolescents | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |