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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | jun-2023 | Mitigation of peanut allergenic reactivity by combined processing: Pressured heating and enzymatic hydrolysis | Cuadrado Hoyos, María Carmen; Sanchiz, Africa; Arribas, Claudia; Pedrosa, M. M.; Gamboa, Pedro; Betancor, Diana; Blanco, Carlos; Cabanillas, Beatriz; Linacero, Rosario | artículo |
closedAccess | | 2015 | Novel fiber-rich lentil flours as snack-type functional foods An extrusion cooking effect on bioactive compounds | Morales, Patricia; De J. Berrios, José; Varela, Alejandro; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M. | artículo |
closedAccess | | 15-jun-2020 | Novel gluten-free formulations from lentil flours and nutritional yeast: Evaluation of extrusion effect on phytochemicals and non-nutritional factors | Ciudad-Mulero, María; Fernández-Ruiz, Virginia; Cuadrado Vives, Carmen; Arribas, Claudia; Pedrosa, M. M.; De J. Berrios, José; Pan, James; Morales, Patricia | artículo |
closedAccess | | 2008 | Oily fish increases iron bioavailability of a phytate rich meal in young iron deficient women | Navas-Carretero, S. CSIC ORCID; Pérez-Granados, Ana M.; Sarriá, B.; Vaquero, M. P. ; Carbajal, A.; Pedrosa, M. M.; Roe, M. A.; Fairweather-Tait, S. J. | artículo |
closedAccess | | 2002 | Pathway of dephosphorylation of myo-inositol hexakisphosphate by phytases of legume seeds | Greiner, R.; Larsson Alminger, M.; Carlsson, N. G.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Goyoaga, C. | artículo |
closedAccess | | 2010 | Phenological changes in the concentration of alkaloids of Carex brevicollis in an alpine rangeland | Busqué, J.; Pedrosa, M. M.; Cabellos Caballero, Blanca; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | 2001 | Purification and characterization of a phytate-degrading enzyme from germinated faba beans (Vicia faba Var. Alameda) | Greiner, R.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Goyoaga, C. | artículo |
closedAccess | | 2013 | Real Time PCR to detect hazelnut allergen coding sequences in processed foods | Iniesto Sánchez, Elisa CSIC ORCID; Jiménez, Ana; Prieto, N.; Cabanillas, Beatriz; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosario | artículo |
closedAccess | | 2006 | Recovery at the terminal ileum of some legume non-nutritional factors in cannulated pigs | Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Gelencser, Eva; Clemente, Adelaide S.; Burbano, C.; Muzquiz, M. | artículo |
openAccess | | 2007 | Relationship between nitrogen form and the development and yield of Lupinus albus L. from different countries | Ciesiołka, D.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Wysocki, W.; Gulewicz, K. | artículo |
closedAccess | | 2017 | Replacing soybean for winter peas in heavy-pig diets Productive impact of the level of protease inhibitors | Gómez-Izquierdo, Emilio; de Mercado, Eduardo; Gómez-Fernández, J.; Tomás-Almenar, Cristina; Guillamón Fernández, Eva; Varela, Alejandro; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; López-Nuez, P.; Latorre, M. A. | artículo |
closedAccess | | 2009 | Studies on the influence of different nitrogen forms on the chemical composition of various cultivars of Lupinus albus L | Muzquiz, M.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Ciesiołka, D.; Pilarski, R.; Gulewicz, K. | artículo |
closedAccess | | 2014 | Study of the effect of instant controlled pressure drop (DIC) treatment on IgE-reactive legume-protein patterns by electrophoresis and immunoblot | Takács, K.; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Muzquiz, M.; Haddad, J.; Allaf, K.; Maczó, A.; Polgár, M.; Gelencser, Eva | artículo |
closedAccess | | 2019 | The effect of extrusion on the bioactive compounds and antioxidant capacity of novel gluten-free expanded products based on carob fruit, pea and rice blends | Arribas, Claudia; Cabellos Caballero, Blanca; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M. | artículo |
closedAccess | | 2009 | The impact of dehydration process on antinutrients and protein digestibility of some legume flours | Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Aguilera, Y.; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Hernández, T.; Díaz, Soledad; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | The impact of extrusion on the nutritional composition, dietary fiber and in vitro digestibility of gluten-free snacks based on rice, pea and carob flour blends | Arribas, Claudia; Cabellos Caballero, Blanca; Sánchez, Carmen; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M. | artículo |
closedAccess | | 1999 | The investigation of antinutritional factors in Phaseolus vulgaris. Environmental and varietal differences | Muzquiz, M.; Burbano, C.; Ayet, G.; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen | artículo |
closedAccess | | 2008 | The trypsin inhibitors present in seed of different grain legume species and cultivar | Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Sánchez, María de Cortés; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | 2018 | Tolerance to various anti-nutritional factors in young pigs fed on winter peas (Pisum sativum) and narbon vetch (Vicia narbonensis) in the starter phase | Gómez-Izquierdo, Emilio; de Mercado, Eduardo; Gómez-Fernández, J.; Tomás-Almenar, Cristina; Guillamón Fernández, Eva; Varela, Alejandro; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; López-Nuez, P.; Latorre, M. A. | artículo |