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Navegación por Autor Pedrosa, M. M.

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openAccessMitigation_of_peanut_allergenic_reactivity.pdf.jpgjun-2023Mitigation of peanut allergenic reactivity by combined processing: Pressured heating and enzymatic hydrolysisCuadrado Hoyos, María Carmen; Sanchiz, Africa; Arribas, Claudia; Pedrosa, M. M.; Gamboa, Pedro; Betancor, Diana; Blanco, Carlos; Cabanillas, Beatriz; Linacero, Rosarioartículo
closedAccess2015Novel fiber-rich lentil flours as snack-type functional foods An extrusion cooking effect on bioactive compoundsMorales, Patricia; De J. Berrios, José; Varela, Alejandro; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.artículo
closedAccessoficial.pdf.jpg15-jun-2020Novel gluten-free formulations from lentil flours and nutritional yeast: Evaluation of extrusion effect on phytochemicals and non-nutritional factorsCiudad-Mulero, María; Fernández-Ruiz, Virginia; Cuadrado Vives, Carmen; Arribas, Claudia; Pedrosa, M. M.; De J. Berrios, José; Pan, James; Morales, Patriciaartículo
closedAccess2008Oily fish increases iron bioavailability of a phytate rich meal in young iron deficient womenNavas-Carretero, S. CSIC ORCID; Pérez-Granados, Ana M.; Sarriá, B.; Vaquero, M. P. ; Carbajal, A.; Pedrosa, M. M.; Roe, M. A.; Fairweather-Tait, S. J.artículo
closedAccess2002Pathway of dephosphorylation of myo-inositol hexakisphosphate by phytases of legume seedsGreiner, R.; Larsson Alminger, M.; Carlsson, N. G.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Goyoaga, C.artículo
closedAccess2010Phenological changes in the concentration of alkaloids of Carex brevicollis in an alpine rangelandBusqué, J.; Pedrosa, M. M.; Cabellos Caballero, Blanca; Muzquiz, M.artículo
closedAccess2001Purification and characterization of a phytate-degrading enzyme from germinated faba beans (Vicia faba Var. Alameda)Greiner, R.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Goyoaga, C.artículo
closedAccess2013Real Time PCR to detect hazelnut allergen coding sequences in processed foodsIniesto Sánchez, Elisa CSIC ORCID; Jiménez, Ana; Prieto, N.; Cabanillas, Beatriz; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosarioartículo
closedAccess2006Recovery at the terminal ileum of some legume non-nutritional factors in cannulated pigsRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Gelencser, Eva; Clemente, Adelaide S.; Burbano, C.; Muzquiz, M.artículo
openAccess3047.pdf.jpg2007Relationship between nitrogen form and the development and yield of Lupinus albus L. from different countriesCiesiołka, D.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Wysocki, W.; Gulewicz, K.artículo
closedAccess2017Replacing soybean for winter peas in heavy-pig diets Productive impact of the level of protease inhibitorsGómez-Izquierdo, Emilio; de Mercado, Eduardo; Gómez-Fernández, J.; Tomás-Almenar, Cristina; Guillamón Fernández, Eva; Varela, Alejandro; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; López-Nuez, P.; Latorre, M. A.artículo
closedAccess2009Studies on the influence of different nitrogen forms on the chemical composition of various cultivars of Lupinus albus LMuzquiz, M.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Ciesiołka, D.; Pilarski, R.; Gulewicz, K.artículo
closedAccessoficial.pdf.jpg2014Study of the effect of instant controlled pressure drop (DIC) treatment on IgE-reactive legume-protein patterns by electrophoresis and immunoblotTakács, K.; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Muzquiz, M.; Haddad, J.; Allaf, K.; Maczó, A.; Polgár, M.; Gelencser, Evaartículo
closedAccess2019The effect of extrusion on the bioactive compounds and antioxidant capacity of novel gluten-free expanded products based on carob fruit, pea and rice blendsArribas, Claudia; Cabellos Caballero, Blanca; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.artículo
closedAccess2009The impact of dehydration process on antinutrients and protein digestibility of some legume floursMartín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Aguilera, Y.; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Hernández, T.; Díaz, Soledad; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID artículo
closedAccess2017The impact of extrusion on the nutritional composition, dietary fiber and in vitro digestibility of gluten-free snacks based on rice, pea and carob flour blendsArribas, Claudia; Cabellos Caballero, Blanca; Sánchez, Carmen; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.artículo
closedAccess1999The investigation of antinutritional factors in Phaseolus vulgaris. Environmental and varietal differencesMuzquiz, M.; Burbano, C.; Ayet, G.; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmenartículo
closedAccess2008The trypsin inhibitors present in seed of different grain legume species and cultivarGuillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Sánchez, María de Cortés; Muzquiz, M.artículo
closedAccess2018Tolerance to various anti-nutritional factors in young pigs fed on winter peas (Pisum sativum) and narbon vetch (Vicia narbonensis) in the starter phaseGómez-Izquierdo, Emilio; de Mercado, Eduardo; Gómez-Fernández, J.; Tomás-Almenar, Cristina; Guillamón Fernández, Eva; Varela, Alejandro; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; López-Nuez, P.; Latorre, M. A.artículo