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Navegación por Autor Giménez, Begoña

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-nov-2011Allerginicity of fish protein hydrolysates from fish wasteMosquera, Mauricio CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Baeza, M. Luisa; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Gómez, Rosario CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Alternative fish species for cold-smoking processGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccess2011Antioxidant activity of several marine skin gelatinsAlemán, Ailén CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antioxidant peptides from marine origin: sources, properties and potential applicationsGiménez, Begoña CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antioxidant properties of green tea extract incorporated to fish gelatin films after simulated gastrointestinal enzymatic digestionGiménez, Begoña CSIC ORCID; Moreno, Sonia CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antioxidant, ACE-inhibitory, and antimicrobial activities of peptide fractions obtained from dried giant squid tunicsMosquera, Mauricio CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg25-sep-2012Bioaccesibility of Green tea polyphenols incorporated into and edible agar film during simulated human digestionGiménez, Begoña CSIC ORCID; López de Lacey, Ana M. CSIC; Pérez-Santín, Efrén CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioaccessibility of green tea polyphenols incorporated into an edible agar film during simulated human digestionLacey, Antonio L. de; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Pérez-Santín, Efrén CSIC; Faulks, R.; Mandalari, G.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
foods-13-00373.pdf.jpg24-ene-2024Bioaccessibility, Intestinal Absorption and Anti-Inflammatory Activity of Curcuminoids Incorporated in Avocado, Sunflower, and Linseed Beeswax OleogelsRamírez-Carrasco, Patricia; Alemán, Ailén CSIC ORCID; González, Estefanía; Gómez-Guillén, M. Carmen; Robert, Paz; Giménez, Begoña CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Characterization of phenoloxidase activity of carapace and viscera from cephalothorax of Norway lobster (Nephrops norvegicus).Giménez, Begoña CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessContribution of Leu.pdf.jpg2011Contribution of Leu and Hyp residues to antioxidant and ACE-inhibitory activities of peptide sequences isolated from squid gelatin hydrolysateAlemán, Ailén CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Pérez-Santín, Efrén CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Design of flavonoid microparticles with channel forming properties to improve oxidative stability of sunflower oilMorelo, Guibeth; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Double emulsions as potential fat replacers with gallic acid and quercetin nanoemulsions in the aqueous phasesSilva, Wladimir; Torres-Gatica, María Fernanda; Oyarzun-Ampuero, Felipe; Silva-Weiss, A.; Robert, Paz; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCIDartículo
openAccessdoublestabil.pdf.jpg2019Double emulsions with olive leaves extract as fat replacers in meat systems with high oxidative stabilityRobert, Paz; Zamorano, Marcela; GGonzález, Estefanía; Silva-Weiss, A.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of antioxidants and lighting conditions on color and lipid stability of beef patties packaged in high-oxygen modified atmosphereSánchez-Escalante, A.; Torrescano, G.; Djenane, D.; Beltrán, J. A.; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Roncalés, Pedroartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of spray-dried flavonoid microparticles on oxidative stability of methyl linoleate as lipid model systemPalma, Manuel; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; García, Paula; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of spray-drying with organic solvents on the encapsulation, release and stability of fish oilEncina, Cristian; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Vergara, Cristina; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Enzymatic hydrolysis of fish gelatin under high pressure treatmentAlemán, Ailén CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessmackerelpatti.pdf.jpg15-feb-2011Evaluation of lipid oxidation in horse mackerel patties covered with borage-containing film during frozen storageGiménez, Begoña CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
openAccessGelatin-high-pressure-CSIC.pdf.jpg2005Extraction of gelatin from fish skins by high pressure treatmentGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo